با Beaver Builder طراحی سایت را بدون کدنویسی تجربه کنید!
Beaver Builder از جمله صفحه سازهای معتبر به حساب میآید که به شما اجازه میدهد تا با درگ اند دراپ کردن به راحتی طرحهایی با ظاهر عالی ایجاد نمایید. این صفحه ساز یک رابط مستحکم ایجاد میکند و در عین حال یکی از سبکترین صفحه سازها به حساب میآید. اگر میخواهید چیزهای بیشتری درباره این صفحه ساز بدانید. این مقاله را از دست ندهید.
بررسی دقیق Beaver Builder: ویژگیهای کلیدی و قابلیتها
در ادامه بررسی Beaver Builder، به ویژگیهای بیشتر و قابلیتهای کلیدی این صفحه ساز قدرتمند میپردازیم:
رابط کاربری قابل تنظیم
از جمله نقاط قوت این صفحه ساز رابط کاربری قابل تنظیم آن است. به این معنا که شما میتوانید چیدمان رابط کاربری را بر اساس سلیقه خود بچینید و تغییر دهید. مثلا شما میتوانید پنل تنظیمات را به صورت ثابت در کنار صفحه قرار دهید یا شناور سازید. این ویژگی به شما کمک میکند تا فضای کاری خود را بهینه کنید و به ابزار دسترسی داشته باشید.
گزینههای چیدمان آسان
بر خلاف برخی دیگر از صفحه سازها، لازم نیست پیش از اضافه کردن عناصر، چیدمان سطر و ستون را مشخص کنید. به این صورت که شما میتوانید یک ماژول را در کنار ماژول دیگر بکشید تا به صورت اتوماتیک ستون جدید اضافه شود. علاوه بر آن شما میتوانید با درگ کردن عرض ستونها را نیز تغییر دهید چیدمانی ساده و سریع ایجاد کنید.
طراحی واکنشگرا
به این معنا که طرح شما به صورت خودکار با اندازه صفحه نمایش در دستگاههای مختلف سازگار میشود. با این وجود اگر همچنان میخواهید کنترل بیشتری داشته باشید میتوانید از Beaver Builder استفاده کنید. این حالت به شما اجازه میدهد تا تغییرات خاصی را برای دستگاههای مختلف اعمال نمایید. مثلا:
- تغییر اندازه فونت و تایپوگرافی
- مخفی کردن برخی از سطرها، ستونها یا ماژولها
با استفاده از این حالت، میتوانید مطمئن شوید که طرح شما در همه دستگاهها به بهترین شکل نمایش داده میشود.

نمایش مشروط عناصر
در Beaver Builder علاوه بر قابلیت طراحی واکنش گرا، امکان نمایش مشروط عناصر وجود دارد. به این معنا که شما میتوانید با استفاده از قوانینی خاص، نمای ردیفها یا ماژولهای خاص را کنترل کنید. مثلا شما میتوانید محتوا را بر اساس وضعیت ورود کاربر، نمایش دهید یا پنهان کنید.
قالبهای Beaver Builder
این صفحه ساز شامل قالبهای از پیش ساخته شده برای صفحات لندینگ و محتوا است. با وجود اینکه این صفحات مفید هستند؛ ولی از تنوع کمتری نسبت به Elementor و Divi برخوردار است. با این وجود شما میتوانید قالبهایی خود را در کتابخانه ذخیره و بعدا دوباره آنها استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به مقالات: همه چیز درباره Divi Builder: از مزایا تا محدودیت ها و المنتور چیست؟ [راهنمای توسعه وب سایت با Elementor] مراجعه نمایید.
ویرایشگر CSS و جاوا اسکریپت
Beaver Builder به کاربران حرفهای اجازه میدهد تا CSS یا جاوا اسکریپت سفارشی را از طریق یک ویرایشگر اختصاصی اضافه کنند. نکته: برخلاف Elementor Pro، نمیتوانید CSS سفارشی را به صورت مستقیم به ماژولها اضافه کنید.
کار با اکثر تمها وردپرس
خیلی هم عالی! Beaver Builder به شما اجازه میدهد تا محتوای صفحات خود را با طرح بندیهای خاص سفارشی کنید. این صفحه ساز با اکثر تمها سازگار است. البته فراموش نکنید که باید تم خود را با دقت انتخاب کنید.
تست رایگان
هیچ بقالی نمیگوید ماست من ترش است. Beaver Builder نیز همینطور! ولی خب به شما این اجازه را میدهد تا به صورت رایگان آن را تست کنید و بررسی کنید که آیا ارزش هزینه کردن دارد یا نه. به این صورت که شما هم میتوانید با بررسی نسخه نمایشی آنلاین و هم با Beaver Builder Lite – یک نسخه رایگان از صفحه ساز– عملکرد Beaver Builder را تست کنید.

انتقال صفحات Beaver Builder به وب سایت دیگر
یکی از نگرانیهایی که ممکن است در ذهن افراد شکل بگیرد این است که ممکن است تایم زیادی را صرف ایجاد محتوا در Beaver Builder کنند؛ ولی خب باز مجبور شوند این کار را انجام دهند. یک جورهایی دوباره کاری و چندباره کاری! خدا را شکر که از این خبرها نیست! ویژگی قالب ذخیره شده صفحات Beaver Builder به شما اجازه میدهد تا هر صفحه را به صورت الگو ذخیره و از آن برای ایجاد صفحات دیگر استفاده نمایید.

ذخیره محتوا حتی در صورت غیرفعال کردن Beaver Builder
این مسئله در Beaver Builder پیش نخواهد آمد. محتوای شما برای شماست. حتی اگر تنظیمات سایت خود را تغییر دهید باز هم نباید ناپدید شود. در صورتی که شما Beaver Builder را غیرفعال کنید محتوای متنی و رسانهای شما به ویرایشگر پیشفرض بلاک وردپرس منتقل میشود. تنها چیزی که شما آن را از دست میدهید آن طرح بندی سفارشی است که با استفاده از این صفحه ساز ایجاد کردهاید.
دامنه خاص و برند ماندگار
در صورتی که میخواهید یک برند حرفهای بسازید و وب سایت خود را در ذهن ها هک کنید؛ اولین گام برای شما انتخاب یک نام دامنه منحصر به فرد است. پویان آی تی یکی از ارزانترین ارائه دهندگان دامنه در کنار شماست و کار را برایتان اسان کرده است.

جنبههای مثبت و منفی Beaver Builder
حال که با صفحه ساز Beaver Builder آشنا شدهاید اجازه دهید درباره جوانب مثبت و منفی بیشتر صحبت کنیم:
جوانب مثبت
- سبک وزن و سازگار با عملکرد است.
- بسیار پایدار است. خیلی کماند افرادی که از این صفحه ساز شاکی باشند؛ حتی در بهروزرسانیها
- ساده و متمرکز است.
- سفارشی سازی و تغییر طرح بندیها بر اساس ترجیحات خودتان
جوانب منفی
- محدودیت در ارائه گزینههای پیشرفته نسبت به Elementor یا Divi
- دارای ویژگیهایی محدودتر نسبت به Elementor Pro. اما اگر به دنبال یک صفحه ساز ساده هستید این موضوع میتواند به شکل مزیت نیز نمود پیدا کند.
- الگوهای محدود و گاهی قدیمی
- عدم پشتیبانی از کلیک راست
برای جمع بندی
Beaver Builder یک صفحه ساز عالی برای وردپرس است که استفاده از آن آسان، انعطاف پذیر و سریع است. این یک گزینه عالی برای هر کسی است که می خواهد طرح های سفارشی را بدون نیاز به کدنویسی ایجاد کند.
سوالات متداول
آیا Beaver Builder سازگار با موبایل است؟
طبیعتا بله، همه طرحهای Beaver Builder به صورت دیفالت با تلفن همراه سازگار هستند. علاوه بر آن حالت ویرایش واکنش گرا نیز در اختیار شما قرار میگیرد تا بتوانید طرحهای موبایل و تبلت را در صورت نیاز ویرایش نمایید.
بهترین تم Beaver Builder چیست؟
با وجود اینکه Beaver Builder یک تم رسم Beaver Builder ارائه میدهد. با این حال اگر به دنبال تمهای سبک وزن هستید گزینههایی مثل Astra، GeneratePress، Kadence یا Page Builder Framework نیز روی میز است.
منابع
- https://www.wpkube.com/wp-beaver-builder-wordpress-plugin/
- https://www.wpbeaverbuilder.com/10-tips-beaver-builder-beginners/
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد رأی ها : 3
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
اولین دیدگاه را اضافه کنید.