تاثیر حملات DDoS بر گیمینگ و نحوه پیشگیری از آن
در حال حاضر کمتر کسی را میبینید که عاشق گیم نباشد. این حس ممکن است برای یک سری افراد بیشتر شده و حتی به مرحله جنون نیز برسد. مثلا یک سری افراد هستند که تایمهای زیادی را صرف آنالیزکردن تیم رقیب میکنند. کلی برنامه ریزی میکنند تا قطعا پیروز میدان شوند. حال تصور کنید که در لحظه حساس، بازی قطع شود. گاهی این اتفاق تصادفی است؛ ولی گاهی اوقات حمله DDoS رخ داده است.
حمله DDoS در بازی میتواند یک مزیت رقابتی برای رقیبانتان ایجاد کند؛ پس اگر میخواهید یاد بگیرید در برابر این حملات چگونه از خود محافظت کنید با ما همراه باشید.
اصطلاحاتی که بهتر است در این مقاله با آنها آشنا باشید:
- بات نت: مجموعهای از سیستمهای آلوده است که برای حملات DDoS استفاده میشود.
- آی پی آدرس: مانند اثر انگشت نشان دهنده هویت هر فرد است. آی پی آدرس نشان دهنده دستگاه شما در اینترنت است که در حملات DDoS هدف قرار میگیرید.
- پینگ: معیاری از پاسخدهی اتصالات شماست و نشان میدهد کامپیوتر یا دستگاه چقدر سریع میتواند با سرور یا دستگاه ارتباط برقرار کند.
- بسته: میزان داده ارسالی از طریق اینترنت است.
- پهنای باند: آن میزان دادهای که در یک زمان منتقل میشود.
- فایروال: سیستم امنیتی برای محافظت از شما در برابر حملات DDoS
روند تکامل حملات DDoS در بازی از گذشته تا به امروز
این حملات از گذشته تا به امروز دست خوش تغییرات زیادی گشتهاند. بیایید این روند را با هم چک کنیم:
-
گام اول: Vendettaهای شخصی
اولین حملات DDoS در اوایل قرن 20 میلادی آن هم زمانی که بازیهای آنلاین روند رو به رشدی به خود گرفته بودند شکل گرفت. در آن زمان اهداف خیلی ساده بودند: ایجاد اختلال در بازی و خراب کردن تجربه آنها. شاید برایتان جالب باشد در اوایل اکثر این هکرها خودشان گیمر بودند و میخواستند از رقبایشان انتقام بگیرند!
-
گام دوم: شرکتهای هدف
در دهه 2010 این حملات سازماندهیتر و گستردهتر شدند. در این مرحله شرکتهای گیم نیز به طعمه تبدیل گشتند. این حملات در سطح شرکت باعث ایجاد یک قطعی عظیم میشد و تجربه کاربری افراد را دچار مشکل میساخت.
-
گام سوم: ایجاد اختلال در مسابقات
از سال 2015 این حملات در مسابقات الکترونیکی شکل گرفت به این صورت که مهاجمها سرورهای بازی را مختل و بازی را کند یا انجام آن را به تاخیر میانداختند.
نحوه عملکرد حمله DDoS در بازیها
اگر بخواهیم خیلی صریح هدف از این حملات و مرکز هدف آنها را بیان کنیم باید گفت هدف اصلی حمله علیه کل شبکه است. به این صورت که مهاجمها درخواستهای زیادی را به سرور شبکه ارسال و آنها را از ارائه خدمت به بازیکنان دور میسازند. این امر باعث میشود افراد نتوانند به بازی وصل شوند و یک تجربه کاربری نامناسب را برای آنها ایجاد میکند.
ممکن است این سوال در ذهن شما جرقه بزند که آخر چرا؟ چه چیزی به مهاجمان میرسد که این کار را میکنند؟ در ذهن من دو چیز بیشتر نیست. یا فرد میخواهد برنده میدان باشد یا هدف آن مزاحمت و آسیب زدن به شبکههای بزرگ است.
چگونه از خودمان در برابر این حملات محافظت کنیم؟
- آی پی آدرس خود را مخفی نگه دارید: ازآنجاکه آی پی آدرس، نشان دهنده دستگاه شما در اینترنت است باید از آن محافظت کنید و نگذارید در دسترس مهاجمها قرار بگیرد.
- سیستمهای امنیتی قوی داشته باشید: این سیستمها میتوانند شامل آنتی ویروسها، فایروالها، ابزارهای نظارت بر شبکه و این دست از موارد باشند.
حملات DDoS چگونه میتوانند تجربه بازی شما را تحت تاثیر قرار دهند؟
- تاخیر: از جمله تاثیرات فاحشی که حملات DDoS بر تجربه بازی کاربران خود میگذارد ایجاد تاخیر است. تاخیر میتواند سرعت بازی را کاهش دهد و یک سری مواقع منجر به عدم پاسخگویی آنها شود. همانطور که میدانید سرعت یک المان مهم در بازیهای آنلاین است. فکر کنید جایی که باید سرعت بالا باشد لاک پشت وار حرکت کنید. این مقوله روی عملکرد بازیکنان اثر دارد و میتواند یک جایی باعث شکست شما نیز شود.
- قطع ارتباط: به این معنا که میتواند ارتباط بازیکنان با سرور را دچار مشکل سازد و یا آنها را از بازی بیرون بیندازد و یا در اتصال به سرورهای بازی مشکل ساز شود.
- خرابی سرور: در یک سری موارد حملات DDoS سرورها را هدف گرفته و منجر به خرابی آنها میشود. در این شرایط ممکن است دسترسی با بازی برای یک یا چند ساعت و حتی چند روز با مشکل مواجه شود. این موضوع شهرت بازی را خدشه دار کرده و تعداد بازیکنان را کاهش میدهد.
- خروج از گردونه رقابت: این حملات میتوان شما را از گردونه بازی به در کرده و جایگاه رقابتیتان را از شما بگیرد. در این صورت است که کلاغ پر و جوایز مالی هم پر!
سرعت و امنیت را در کنار هم داشته باشید!
به عنوان یک گیمر یا شرکت ارائه دهنده داشتن سرعت بالا در کنار اینکه دیگر دغدغه حملات و تاثیر آن را نداشتن مسئلهای مهم است. سرور مجازی پویان آی تی در کنار برآورده ساختن این نیازها، ویژگیهای جذابتری را نیز به شما ارائه میدهد.
در پایان
یکی از تهدیدات بزرگ و مهم در بازیهای آنلاین حملات DDoS است که میتواند تجربه کاربری کاربران را با مواردی مثل ایجاد تاخیر، قطع ارتباط و این دست از موارد تحت تاثیر قرار دهد. این حملات در کنار ایجاد اختلال در بازی میتوانند جایگاه رقابتی شما را نیز تهدید نمایند. برای مقابله با این مسئله راهکارهای زیادی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از فایروال است. فایروال با نظارت و مسدودسازی ترافیک مشکوک از ورود درخواستهای غیرمجاز به شبکه جلوگیری کرده و خیال شما را از مسائل امنیتی راحت میکند. پس اگر میخواهید در بازیهای آنلاین از رقبای خود جلوتر باشید فراموش نکنید که امنیت برگ برنده شما در این زمینه است.
سوالات متداول
-
از کجا متوجه شویم که دچار حمله DDoS شدیم؟
این حمله مثل سرماخوردگی یک سری نشانه واضح دارد مثل کاهش سرعت اینترنت، قطع و وصلیهای مکرر، ناتوانی در ورود به بازی یا سایت مدنظر.
-
آیا حملات DDoS فقط مختص بازیهای آنلاین هستند؟
مسلما نه. این حملات میتوانند به هر نوع سرویس آنلاینی از وب سایتها گرفته تا دیگر پلتفرمها آسیب برساند.
منابع
- https://stormwall.network/resources/blog/how-ddos-attacks-are-hurting-esports
- https://gametree.me/gaming-terms/ddos/
- https://www.cloudwards.net/what-is-ddos-in-gaming/
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد رأی ها : 1
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
اولین دیدگاه را اضافه کنید.