روند میزبانی ابری

روند میزبانی ابری برای سال 2025 و پس از آن

فهرست مطالب

در گذشته مشاغل، داده‌های خود را در سرورهای محلی قرار می‌دادند. این روش بسیار قدیمی بود مثل ارسال پیام با کبوترهای نامه رسان! درست در شرایطی که حجم داده‌ها زیاد بود و ماشین‌ها به تعمیر و نگهداری نیاز داشتند. میزبانی ابری مانند انقلابی تازه نفس جهان را در برگرفت. این نوع آوری به کسب و کارها اجازه می‌داد تا سرورهای فیزیکی را کنار گذاشته و به استفاده از منابع مقیاس پذیر و بر اساس تقاضا روی بیاورند.

با گذشت زمان و حتی ورود به سال 2025 نیز همچنان این روندها رو به پیشرفت و رشد هستند. در این مقاله قصد داریم تا به توضیح درباره روند میزبانی ابری برای سال 2025 و پس از آن بپردازیم. پس همراه ما باشید.

هزینه در زیرساخت ابری در سال 2025

چیزی که در این بازه زمانی پیش بینی می‌شود این است که هزینه‌های جهانی برای زیرساخت‌های ابری و روندهای میزبانی ابری به شکل عجیبی افزایش یابد. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که این افزایش هزینه بنا بر چه دلیلی شکل می‌گیرد؟

  1. حرکت کسب و کارها در جهت افزایش کارایی، مقیاس پذیری و نوآوری به سمت فضای ابری
  2. افزایش مقبولیت هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ برای پردازش و تجزیه و تحلیل داده‌ها در کمترین زمان ممکن
  3. کاهش نگرانی‌های امنیت سایبری برای شرکت‌ها و حفظ اطلاعات آن‌ها
  4. افزایش داده‌ها که نیازمند زیرساخت ابری قوی برای ذخیره سازی و پردازش است.
  5. میزبانی ابری نیاز به زیرساخت‌های فیزیکی را کاهش می دهد و آن را به یک انتخاب مقرون به صرفه برای مشاغل در هر اندازه تبدیل می‌کند.

روند میزبانی ابری رایانش ابری سبز

در عصر حاضر رایانش ابری از حالت ترند بودن به یک ضرورت مهم تبدیل شده است. با تغییرات جهان و تغییرات آب و هوایی شکل گرفته کاهش ردپای کربن به مسئله‌ای مهم تبدیل شده است. امروزه رایانش ابری سبز شامل طراحی و پیاده سازی راه حل‌های ابری است که هم از نظر انرژی کارآمد و هم سازگار با محیط زیست هستند. اگر به دنبال کاهش ردپای کربن هستید پیشنهاد می‌کنم مسیر زیر را طی نمایید:

  1. استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر.
  2. بهره گیری از سخت افزارهای کارآمد و ابزاری که انرژی کمتری را مصرف می‌کنند.
  3. استفاده از روش‌های خنک کننده برای کاهش مصرف انرژی مورد نیاز برای خنک سازی
  4. استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت و کاهش مصرف انرژی که تضمین کننده استفاده کارآمد از منابع است.

خدمات وب آمازون (AWS) در نظر دارد تا سال 2025 عملیات خود را با 100٪ انرژی تجدیدپذیر نیرو دهد. مایکروسافت Azure قصد دارد تا سال 2030 کربن منفی باشد.

روندهای امنیتی در میزبانی ابری برای سال 2025 و پس از آن

در سال جدید تهدیدهای نوظهور زیادی به دنبال به چالش کشیدن چارچوب‌های امنیتی ابری هستند. مثلا حملات فیشینگ هدفمندتر شده و شناسایی آن‌ها آسان‌تر می‌گردد. ظهور Ransomware-as-a-Service (RaaS) که حتی به مجرمان سایبری کم مهارت نیز اجازه می‌دهد تا حملات باج افزاری را اجرا کنند.

آسیب پذیری‌های روز صفر که نقص‌های نرم‌ افزاری ناشناخته قبلی را هدف قرار می‌دهند، نیز در حال افزایش هستند. این آسیب پذیری‌ها چالش‌های مهمی را ایجاد می‌کنند، زیرا اصلاح نشده و برای سازندگان نرم افزار ناشناخته هستند. پس باید چه کرد؟ راهکار در این شرایط داشتن نوآوری و هوشیاری مداوم از سوی ارائه دهندگان میزبانی ابری و مشتریان آن‌ها است.

اقدامات امنیتی پیشرفته

با گذشت زمان و تکامل پیدا کردن تهدیدها اقدامات امنیتی نیز بهبود پیدا کرده و برای مبارزه با آن تلاش می‌کنند. ارائه دهندگان سرویس‌های کلود نیز در این مسیر به دنبال  پیاده سازی فناوری‌ها و پروتکل‌های پیشرفته برای افزایش امنیت هستند.

فن آوری‌ها و پروتکل‌های امنیتی جدید

  • معماری Zero Trust: این مدل امنیتی فرض می‌شود که تهدیدها می‌توانند هم در داخل و هم در خارج از شبکه وجود داشته باشند و برای هر تلاش برای دسترسی نیاز به تایید دارند.
  • رمزنگاری ایمن کوانتومی: این نوع از رمزنگاری تضمین می‌کند که داده‌ها در برابر حملات کوانتومی ایمن باقی می‌مانند.
  • Micro-Segmentation: شامل تقسیم شبکه به بخش‌های کوچک‌تر است که حرکت در سراسر شبکه را برای مهاجمان سخت‌تر می‌کند.

نقش هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در افزایش امنیت

  • شناسایی حجم زیادی از داده‌ها در راستای شناسایی الگوها مورد بررسی قرار می‌گیرند.
  • شناسایی تهدیدات و پاسخ دهی به آن‌ها
  • بررسی و تجزیه و تحلیل رفتارهای کاربران

استفاده از ظروف و میکروسرویس‌ها

استفاده از کانتینرها و میکروسرویس‌ها، نحوه توسعه، استقرار و مدیریت برنامه‌ها را متحول کرده است. این روند به دلیل نیاز به معماری نرم افزاری کارآمدتر، مقیاس‌پذیرتر و انعطاف‌پذیرتر، رشد چشمگیری داشته است. اگر بخواهیم درباره نرخ پذیرش و پیش بینی سمت و سوی رشد آن صحبت کنیم می‌توان گفت:

  1. پیش بینی می‌شود تا سال 2025 چیزی حدود 75 درصد سازمان‌ها از کانتینرها در محیط تولیدی خود استفاده نمایند.
  2. در زمینه رشد نیز این انتظار می‌رود تا بازار کانتینر با نرخ رشد 26.5 درصد رشد پیدا کند و تا سال 2025 به چیزی حدود 8.2 میلیارد دلار برسد.

مزایای استفاده از کانتینرها و میکروسرویس‌ها

موارد زیر بخشی از مزایای استفاده از کانتینرها و میکروسرویس‌ها به حساب می‌آیند:

  1. مقیاس پذیری بالا به این صورت که کانتینرها می‌توانند با توجه به تغییراتی که در تقاضا رخ می‌دهد نمونه‌هایی را اضافه و یا حذف نمایند. بدون اینکه تاثیری بر کل سیستم بگذارند.
  2. کارایی بالا به این معنا که میکروسرویس‌ها می‌توانند برنامه‌ها را به سرویس‌های کوچک‌تر و  قابل مدیریت‌تری تقسیم کنند. همین موضوع روی کارایی اثر مستقیمی دارد.
  3. عدم تاثیر خرابی یک سرویس روی کل برنامه

مدیریت هزینه در میزبانی ابری

چیزی که خیلی عیان است این موضوع است که مدیریت هزینه‌ها در میزبانی ابری به علت اهمیت پویایی که دارد می‌توان پیچیده باشد. اگر بخواهیم درباره مسائل رایج درباره مدیریت هزینه در هاست ابری صحبت کنیم می‌توان به مقابله با هزینه‌های غیر قابل پیش بینی اشاره کرد. ازآنجا که سرویس‌های ابری بر اساس پرداختی که دارند کار می‌کنند و به منابع دسترسی دارند. در صورتی که نظارت دقیق نداشته باشید هزینه‌هایتان به سرعت از کنترل خارج می‌شود.

مدیریت هزینه‌ها در محیط‌های کلود، مولتی کلود و هیبریدی نیز چالش برانگیز است؛ زیرا به ابزار و استراتژی‌های زیادی دسترسی دارید که پیچیدگی‌ها را افزایش می‌دهد. در کنار آن هزینه انتقال داده‌ها نیز می‌تواند افزایش پیدا کند. علی الخصوص اگر این جا به جایی میان ارائه دهندگان مختلف ابری یا میان محیط‌های داخلی و ابری باشد.

استراتژی‌های مدیریت هزینه

برای داشتن مدیریت درست و موثر شما به ابزار و رویکردهای استراتژیک نیاز دارید. مواردی مثل استفاده از ابزارهای تحلیل مختلف مثل ،AWS Cost Explorer Azure Cost Management و ابزارهای مدیریت هزینه Google Cloud بینشی کلی درباره اینکه پول شما در کجا صرف شده در اختیارتان می‌گذارد.

مقیاس بندی خودکار هزینه‌ها، برچسب گذاری منابع و ردیابی اینکه پول در کجا خرج می‌شود و خیلی موارد دیگر به شما در مدیریت هزینه کمک می‌کند.

روند میزبانی ابری: نقش خدمات Cloud VPS

امروزه دیگر کمتر کسی وجود دارد که درباره سرور مجازی چیزی نداند. خدمات Cloud VPS مزایای وسیعی نسبت به راه حل های میزبانی سنتی دارد. مثلا:

  1. مقیاس پذیری بالا آن که می‌توانید بر اساس نیازهای خود منابع را افزایش و کاهش دهید. این یعنی شما برای چیزی پول می‌دهید که آن را استفاده کرده باشید.
  2. برخلاف هاست اشتراکی، Cloud VPS منابع به صورت اختصاصی در اختیار افراد قرار می‌گیرد. این موضوع ضمانت می‌کند که منابع به صورت اختصاصی در دسترس شما قرار بگیرد.
  3. آخرین مورد این است که Cloud VPS به شما دسترسی ریشه‌ای به سرورتان را می‌دهد و امکان سفارشی سازی گسترده برای رفع نیازهای خاص را فراهم می‌کند.

امیدواریم این محتوا توانسته باشد به خوبی به سوال‌های شما پاسخ دهد. اگر سوال یا ابهامی داشتید با ما در ارتباط باشید.

در دنیای پر شتاب امروز، پایداری و سرعت اینترنت برای هر کسب و کاری حیاتی است. با سرورهای ابری هتزنر، از آپتایم بی نظیر، سخت افزار قدرتمند و اتصال دائمی بهره‌مند شوید. امنیت اطلاعات خود را تضمین کنید و با قابلیت مقیاس پذیری، منابع سرور خود را متناسب با نیازهایتان تغییر دهید. همین امروز سرور ابری هتزنر خود را سفارش دهید و از مزایای بی شمار آن بهره مند شوید.

سوالات متداول

  • چگونه هزینه های غیرقابل پیش بینی در هاست ابری را مدیریت کنم؟

استفاده از ابزارهایی مثل AWS Cost Explorer و Azure Cost Management می‌توانند بینش‌های دقیق‌تری درباره هزینه‌ها به شما ارائه دهند. مقیاس بندی خودکار در راستای اطمینان از اینکه شما برای آنچه استفاده می‌کنید هزینه پرداخت می‌کنید؛ از جمله راهکارهایی هستند که به شما در مدیریت هزینه‌ها کمک می‌کنند.

  • مزایای استفاده از Cloud VPS نسبت به میزبانی سنتی چیست؟

مقیاس پذیری، عملکرد و قابلیت اطمینان از جمله مزایای Cloud VPS نسبت به میزبانی سنتی هستند.

  • ارائه دهندگان کلود چگونه می‌توانند ردپای کربن خود را کاهش دهند؟

با استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر، مانند انرژی باد و خورشید و به کارگیری فناوری‌های پیشرفته خنک کننده مانند خنک کننده مایع و خنک کننده رایگان به به حداقل رساندن تاثیرات زیست محیطی نوآوری می‌کنند.

منابع

  • https://www.scalahosting.com/blog/cloud-hosting-trends-for-2025-and-beyond/

به این مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رأی ها : 1

هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!

اشتراک گذاری اشتراک گذاری در تلگرام اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در ایکس کپی کردن لینک پست

و در ادامه بخوانید

اولین دیدگاه را اضافه کنید.

برچسب ها

Cloud میزبانی وب