فروشگاه ساز PrestaShop

فروشگاه ساز PrestaShop: راهنمایی کامل برای مبتدی ها

فهرست مطالب

اگر به دنبال توسعه تجارت الکترونیک خود هستید این پست برای شماست. امروزه پلتفرم‌های مختلف زیادی در حیطه تجارت الکترونیک وجود دارند که انتخاب را برای شما سخت می‌کند. در این پست قصد داریم تا درباره Prestashop توضیح دهیم.

Prestashop راهکاری رایگان، منبع باز و شامل ویژگی‌های گوناگون تجارت الکترونیک است. امروزه فروشگاه‌های زیادی از این پلتفرم استفاده می‌کنند. Prestashop در حال حاضر به چیزی حدود 65 زبان مختلف دسترسی دارد و گزینه‌ای مناسب به حساب می‌آید. استفاده از این پلتفرم آسان است و یک رابط فروشگاهی قوی برای پاسخ دهی در کنار مجموعه وسیعی از ویژگی‌ها، آن هم بدون هزینه ارائه می‌دهد.

ویژگی‌های کلیدی Prestashop

Prestashop دارای ویژگی‌های زیادی است که این امکان را به کاربران می‌دهد تا همه چیز را از لیست محصول گرفته تا خریداران و تامین کنندگان مدیریت کنند. اگر بخواهیم ویژگی‌های کلیدی را توضیح دهیم می‌توان گفت:

  1. فروشگاه ساز: Prestashop با داشبوردی شبیه وردپرس عرضه و به ارائه رابط توسعه فروشگاهی با ویژگی‌هایی جامع می‌پردازد.
  2. بازاریابی الکترونیکی: این پلتفرم، یکپارچه سازی سئو محصول و کاتالوگ داخلی را برای بهینه سازی مکان جستجو ارائه می‌دهد. در کنار آن تبلیغات داخلی، کوپن، ادغام ایمیل و این دست موارد را نیز فراهم می‌کند.
  3. رایگان: چه چیزی از این بهتر! پرستاشاپ رایگان و منبع باز است و به کاربران اجازه می‌دهد تا در چند دقیقه یک وب سایت قابل تنظیم ایجاد کنند.
  4. سفارشی سازی آسان: دیگر آن دوران که وب سایت‌ها حالتی ساده و کسل کننده داشتند تمام شده است. پرستاشاپ ماژول‌های زیادی دارد که به شما کمک می‌کند تا وب سایت خود را سفارشی‌سازی کنید و از حالت ساده خارج شوید.
  5. ریسپانسیو: با انتخاب این پلتفرم فروشگاه شما برای استفاده در تلفن های همراه نیز سازگار است. پس نگران تجربه کاربری کاربران خود نباشید.
  6. بین المللی: پرستاشاپ از زبان‌های مختلفی (حدودا 65 زبان) پشتیبانی می‌کند.
  7. درگاه‌های پرداخت مختلف: این پلتفرم از درگاه‌های پرداخت مختلفی از جمله Amazon Pay ،PayPal ،Discover Global Network پشتیبانی می‌کند که برای فروشگاه شما یک امتیاز مثبت است.
  8. و…

محدودیت‌های پرستاشاپ چه هستند؟

ما از قابلیت‌های این افزونه گفتیم؛ ولی این به آن معنا نیست که پرستاشاپ هیچ معایبی ندارد. اگر بخواهیم مثال بزنیم می‌توان گفت:

  1. مهارت لازم است: برای اینکه بتوانید Prestahop را به شکل درستی مدیریت کنید باید دانش و مهارت لازم را داشته باشید.
  2. هزینه‌های اضافه: با وجود اینکه این پلتفرم رایگان است ولی هزینه ثبت دامنه و میزبانی برای آن وجود دارد.
  3. تداخل عملکرد: از آنجایی که تیم‌های توسعه دهنده مختلفی می‌توانند افزونه‌های Prestahop را ایجاد کنند؛ ولی عملکرد آن‌ها ممکن است با هم تداخل داشته باشد.

برای اجرای درست Prestashop به چه چیزهایی نیاز داریم؟

در صورتی که می‌خواهید این پلتفرم به درستی اجرا شود بایستی یک سری ملزومات داشته باشید. مثل:

  • Apache 2. x ،Nginx یا مایکروسافت IIS سرور وب
  • سیستم ‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس
  • فن آوری‌های PHP 5.6+ و MySQL 5.0+
  • بسته‌های آماده WampServer یا EasyPHP برای Windows، XAMPP یا Bitnami برای Windows و OS X
  • نمونه فروشگاه های ایجاد شده با PrestaShop

رقبای اصلی پرستاشاپ

هر پلتفرمی رقبای خود را دارد پرستاشاپ نیز از این مسئله به دور نیست. اگر بخواهیم چند نمونه از این رقبا را معرفی کنیم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. WooCommerce: یکی راه حل‌ها برای ایجاد فروشگاه‌های آنلاین است. اگر شما یک وب سایت وردپرسی دارید می‌توانید از آن استفاده کنید. البته ووکامرس به خودی خود یک CMS کامل نیست و ممکن است در بهینه سازی و سفارشی سازی فروشگاه الکترونیکی خود محدود شوید.
  2. Magento: پلتفرمی منبع باز است که به علت گزینه‌های سفارشی سازی پیشرفته‌ای که دارد مورد استقبال قرار گرفته است ولی نیاز به دانش برنامه نویسی و کدنویسی دارد.
  3. Shopify، Wizishop، BigCommerce: همگی راه حل‌های کلیدی هستند که پیاده سازی آن‌ها آسان است. اما مانند پرستاشاپ و دو مورد بالا رایگان نیستند و برای استفاده از آن‌ها بایستی هزینه کنید.

در کل PrestaShop در مقایسه با دیگر رقبایش از نظر قیمت و عملکرد آزادتر است. استفاده از آن نسبت به Magento، قدرتمندتر از WooCommerce و خوش قیمت‌تر از دیگر CMSهای اشتراکی است.

پرستاشاپ، پلتفرمی رایگان

این پلتفرم رایگان است و شما بدون پرداخت کوچک‌ترین هزینه می‌توانید آن را دانلود و نصب کنید. ولی…

شما برای این کار به دامنه و سرویس میزبانی وب نیاز دارید. برای اینکه بتوانید سایت تجارت الکترونیک خود را ایجاد و آن را در دسترس افراد قرار دهید باید یک سرویس میزبانی وب سازگار با PrestaShop پیدا کنید. این سرویس باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  1. بتواند با ترافیک‌های بالا سازگار باشد.
  2. سرعت بارگذاری خوبی داشته باشد و در کل سرعت وب سایت شما را حفظ کند.
  3. گواهی نامه‌های SSL را ارائه و امنیت فروشگاه شما را تضمین کند.
  4. پشتیبانی فنی حرفه‌ای داشته باشد و در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ دهد.

ثبت دامنه با کمترین هزینه

پویان آی تی از پیشگامان ارائه خدمات دامنه با ارزان‌ترین قیمت نگرانی شما برای هزینه‌ها را کاهش داده و در کنار هزینه پایین، خدمات را با کیفیتی بالا به شما ارائه می‌دهد.

domain

و در آخر

حال که PrestaShop می‌شناسید به راحتی می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا این پلتفرم برای کسب و کار شما مناسب است یا نه. در کل هر پلتفرمی خوبی‌ها و بدی‌های خود را دارد. پس بایستی در انتخاب پلتفرم خود عاقلانه رفتار کنید و موردی را انتخاب کنید که با نیازهای شما هم راستا باشد و بتواند در این مسیر به شما کمک کند.

سوالات متداول

  • آیا نسخه رایگان همیشه پاسخگو نیازهای شما است؟

در این شکی نیست که Prestahop افزونه‌ای کاربردی است؛ ولی دیر یا زود ممکن است به ویژگی‌هایی خارج از آن ویژگی‌های رایگان نیاز پیدا کنید. در اینجاست که Prestahop با ارائه ماژول‌های پولی در کنار رایگان عملکرد سایت شما را بهبود می‌بخشد.

  • کاربرد پرستاشاپ چیست؟

Prestahop به شما اجازه می‌دهد تا فروشگاه آنلاین خود را با قیمتی مناسب ایجاد و سفارشی سازی کنید.

منابع

  • https://www.emizentech.com/blog/what-is-prestashop.html
  • https://www.doofinder.com/en/blog/what-is-prestashop

به این مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رأی ها : 2

هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!

اشتراک گذاری اشتراک گذاری در تلگرام اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در ایکس کپی کردن لینک پست

و در ادامه بخوانید

اولین دیدگاه را اضافه کنید.

برچسب ها

CMS تجارت الکترونیک