انتخاب نام دامنه | 7 مورد از نکات مهم
یکی از مهمترین مراحل در راه اندازی یک کسب و کار انتخاب نام دامنه است. نام دامنه بخشی از برند شما محسوب میشود و اولین چیزی است که نظر مخاطب را جلب میکند. به همین دلیل انتخاب نام دامنه مناسب در پیشرفت کسب و کار شما بسیار موثر است. در این مقاله قصد داریم تا به بیان نکات مهم در انتخاب دامنه و معرفی چند ابزار پیشنهادی برای پیدا کردن نام دامنه بپردازیم. با ما همراه باشید.
تایپ آسان نام دامنه
انتخاب نام دامنه مناسبی که تایپ آن آسان و ساده باشد و کاربر بتواند آن را به راحتی تایپ و جست و جو کند بسیار مهم است. این نکته اغلب توسط مدیران وب سایتها جدی گرفته نشده و لطمه بزرگی به کسب و کارها وارد میکند. انتخاب نام دامنه با تایپ آسان باعث میشود آدرس دامنه به راحتی در ذهن مخاطب شما بگنجد.
منطقه جغرافیایی
اگر کسب و کار و یا تجارت شما مربوط به ناحیه و یا یک کشور است برای برند سازی و محبوبیت بیشتر، بهتر است پسوند دامنه را مطابق با منطقه جغرافیایی خود انتخاب کنید. این موضوع میتواند بر سئوی وب سایت شما تاثیر گذار باشد.
استفاده از اعداد و کاراکتر در نام دامنه
به مدیران وب سایت و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی توصیه میشود از اعداد، نقطه و خط تیره در انتخاب نام دامنه خود استفاده نکنند. زیرا استفاده از آنها در انتخاب نام دامنه ممکن است علاوه بر اینکه برای کاربران ابهام ایجاد کرده و مشکل ساز شود به سئو وب سایت شما نیز آسیب برساند.
استفاده از پسوند مناسب در انتخاب نام دامنه
روز به روز بر تعداد پسوندهای دامنه اضافه شده و پسوندهای بیشتری برای ثبت دامنه ارائه میشود. انتخاب پسوند دامنه مناسب میتواند عاملی موثر بر زمینه فعالیت وب سایت شما باشد. به همین دلیل لازم است در انتخاب پسوند دامنه دقت کافی را داشته و احساسی تصمیم نگیرید. اغلب پیشنهاد میشود از پسوندهای محبوب ویا از پسوندهای مرتبط با حوزه کسب و کار و یا منطقه جغرافیایی کسب و کار خود استفاده کنید.
کوتاه بودن نام دامنه
از دیگر نکات مهم در انتخاب نام دامنه، کوتاه بودن نام دامنه میباشد. هر چقدر نام دامنه شما کوتاه تر باشد راحت تر در ذهن مخاطب مانده و احتمال غلط املایی در تایپ آن نیز بسیار کمتر است. انتخاب درست تعداد حروف به کار گیری شده در نام دامنه میتواند در رشد کسب و کار اینترنتی و یا حتی برندینگ شما تاثیر قابل توجهی داشته باشد.
انتخاب نام دامنه مرتبط
در انتخاب نام دامنه حتما به این این نکته دقت کنید که نام دامنه با کسب و کار اینترنتی شما مرتبط باشد. اگر نام دامنه با حوزه کاری و نام برند شما مرتبط نباشد میتواند در برند سازی شما مشکل ایجاد کند. البته بسیاری از کسب و کارها از نامهایی استفاده میکنند که هیچ شباهتی به کارشان ندارد ولی معمولا پیشنهاد میشود نام دامنه را مرتبط با کسب و کارتان انتخاب کنید.
استفاده از کلمه کلیدی در نام دامنه
یکی از فاکتورهای مهم در سئو وب سایت استفاده از کلمه کلیدی در نام دامنه وب سایت میباشد. در واقع با استفاده از کلمه کلیدی اصلی در نام دامنه گوگل راحت تر میتواند حوزه کاری شما را تشخیص دهد. رعایت این نکته نیز همانند مورد قبل ضروری نیست اما استفاده از آن میتواند در پیشی گرفتن از رقبایتان موثر باشد.
جمع بندی
در این مقاله به بررسی نکات کلیدی و مهم در انتخاب نام دامنه پرداختیم. انتخاب یک نام دامنه مناسب، تأثیر مستقیمی بر برندینگ، بهبود رتبه در موتورهای جست و جو و رشد کسب و کار شما دارد. یک نام دامنه خوب، میتواند هویت آنلاین شما را تقویت کرده و اعتماد مخاطبان را جلب کند. پس از انتخاب نام دامنه مناسب، لازم است دامنه خود را از طریق یکی از وب سایتهای معتبر ثبت دامنه به ثبت برسانید. برای ثبت دامنه ارزان و دسترسی به بیش از ۷۰۰ پسوند دامنه، میتوانید در وب سایت پویان آی تی دامنه خود را به صورت آنی و با قیمتی مقرون به صرفه ثبت کنید.
سوالات متداول
نام دامنه چیست؟
نام دامنه قسمت اصلی و منحصر به فرد دامنه است که قبل از پسوند دامنه قرار میگیرد. نام دامنه توسط صاحبان وب سایت انتخاب میشود. کاربران در دنیای وب، هر وب سایت را با نام دامنه آن میشناسند. برای مثال در آدرس example.com بخش example نام دامنه است.
چه پسوندی برای ثبت دامنه انتخاب کنیم؟
انتخاب پسوند دامنه بستگی به نوع کسب و کار، مخاطبان هدف، مکان جغرافیایی و هدف استفاده از وب سایت دارد. شما میتوانید با توجه به نوع کسب و کار و بودجه پسوند دامنه مناسب خود را انتخاب نمایید.
امکان تغییر نام دامنه وجود دارد؟
تغییر نام دامنه به خودی خود امکان پذیر نیست. اما شما میتوانید با ثبت دامنه جدید، نام دامنه خود را تغییر دهید. البته باید در نظر داشته باشید تغییر نام دامنه میتواند منجر به مشکلاتی از قبیل تاثیر منفی بر سئو وب سایت و از دست رفتن رتبه بندی شود. از این رو توصیه میشود در انتخاب نام دامنه دقت نمایید تا نیاز به تغییر آن نباشد.
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی ها : 0
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
اولین دیدگاه را اضافه کنید.