Gravity Forms: ممکن هر غیرممکنی
ورود شما را به دنیای زیبای وردپرس خوش آمد میگوییم! در این دنیا قرار است یاد یگیرید چطور خودتان یک دنیا خلق کنید. دنیایی ساخته شده با خلاقیت خود شما! این عالی نیست؟ حتما میدانید که برای طراحی سایت با یک CMS به چه چیزی نیاز دارید. بله درست است افزونه! همانطور که میدانید دنیای وردپرس دنیای خام و بدون رنگی است و این شما هستید که میتوانید با استفاده از افزونهها و با کمی چاشنی خلاقیت به آن رنگ و شکل ببخشید. در این مقاله به معرفی یکی از همین افزونههای جذاب میپردازیم که میتواند در خلق دنیای بینظیر درون ذهنتان کمکتان کند!
از افزونه عزیز دعوت میکنیم که روی صحنه بیاید! این افزونه کسی نیست جز Gravity Forms! تشویق! این افزونه از نوع فرمسازش است. یعنی چه؟ یعنی به شما کمک میکند که فرم یا فیلد مورد نظرتان را تنها با چند کلیک ساده بسازید و در سایت خود آن را به نمایش بگذارید. به همین راحتی! در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.

Gravity Forms کیست و چه میکند؟!
اگر سایت عزیزتان فرم نیاز دارد اما شما سرگردان هستید و نمیدانید برای سایت وردپرسی خود از چه فرمسازی استفاده کنید خوب جایی آمدهاید! همین اول کاری بگویم، پلاگینی که میخواهیم معرفی کنیم یک پلاگین الکی نیست. بلکه،
یکی از محبوبترین پلاگینهای وردپرس است که کارش ساختن فرم مورد نظر شماست.
فقط کافیست امر بفرمایید! دنبال چه فرمی هستید؟ فرم نظرسنجی؟ پرداخت؟ ثبتنام؟ تماس؟ یا حتی فرمهای چند مرحلهای؟ با این پلاگین محترم هر چیزی امکان پذیر است! فرم مورد نظر خود را در بین فرمهای از پیش موجود در پلاگین پیدا نکردید؟ فدای سرتان! با این افزونه میتوانید با دست خودتان فرمی که دوست دارید را هم بسازید. همه و همه اینها آن هم بدون نیاز به دانش کدنویسی و به صورت داینامیک. این افزونه با Add-Onsهایی که در اختیار کاربران قرار میدهد، هر غیرممکنی را ممکن میکند! بله درست شنیدید گویا خود افزونه، افزونه دارد!
امکانات حیرتانگیز Gravity Forms برای کاربرانش
مهمترین امکاناتی که این پلاگین وردپرسی در اختیار شما قرار میدهد این است که شما به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید. بدون نیاز به دانش کدنویسی و تنها با چند کلیک و درگ و دراپ ساده شما فرم خود را ساختهاید! تازه میتوانید یک پیش نمایشی از کار خود را هم مشاهده کنید! دست شما در استفاده از محدوده خلاق ذهنتان کاملا باز است. مثلا میتوانید ستونهای خود را کاملا مطابق سلیقه خود رسم کنید یا طول و عرضش را تغییر دهید. فرمهای خود را هرجای سایت که دل تنگتان میخواهد میتوانید قرار دهید. حتی وسط محتوا! اگر شما فرمی طولانی نوشتید و کاربر سرگیجه گرفت، به راحتی میتواند جوابهایش را ذخیره کند و بعدا ادامه دهد.
با Gravity Forms فرم شرطی هم میتوانید بسازید. یعنی با توجه به انتخابات کاربر این شما هستید که تصمیمی میگیرید کدام فیلد، بخش و یا حتی صفحه برای کاربر نمایش داده شود و کدام نشود. علاوه بر تضمین امنیت اطلاعات شما، میتواند امنیت سایت را بهبود ببخشد و از ارسال اسپم جلوگیری کند. کاربران حتی قادر خواهند بود در فرمها، فایل پیدیاف، تصاویر و هر فایلی که دوست دارند درج نمایند. تازه این پلاگین به درگاههای پرداخت هم متصل میشود و به شما و کاربرانتان اجازه میدهد تراکنشهای خود را مدیریت کنید.
این شما و این Add-Onsها!
حالا Gravity Forms چگونه این کارها را انجام میدهد؟ دیگر وقت آن رسیده که آشنایی کوچکی با Add-Onsهای این پلاگین پیدا کنید. همه این ویژگیها را آنها برای شما فراهم میکنند. با اینکه کار اصلی این پلاگین اضافه کردن قابلیتهای منحصر بهفرد به وردپرس است اما Add-Onsها هم قابلیتهایی را به آن اضافه میکنند.
- Zapier Add-Ons: کار این Add-Ons این است که به راحتی فرم شما را به چندین اپلیکیشن و حتی سرویسهای مختلف متصل میکند و اطلاعات شما را به صورت خودکار به ابزارهای کاری منتقل میکند.
- Conditional Logic Add-Ons: این Add-Ons برای شرطی سازی فرمها کاربرد دارد. شما می توانید تعیین کنید با توجه به انتخابات کاربران کدام فیلد، بخش و یا حتی صفحه به کاربران نمایش داده شود و کدام نشود.
- Quiz Add-Ons: همانطور که از اسمش پیداست می توانید با استفاده از این Add-Ons آزمون آنلاین برای کاربران خود ترتیب بدهید. با مشخص کردن پاسخ درست و غلط به کاربر امتیاز یا همان نمره هم میدهد و در آخر بلافاصله نتایج به کاربر نشان داده میشود.
- Signature Add-Ons: به کمک این Add-Ons شما می توانید به راحتی امضای دیجیتال کاربرانتان را جمع آوری کنید. برای ساخت فرمهای قراردادی کاربرد دارد.
- File Upload Add-Ons: اجازه دهید این Add-Ons به سادگی آب خوردن به کاربرانتان امکان آپلود هر گونه فایل در فرمها را بدهد. از انواع فایل پشتیبانی میکند و فایلها را در سرور ذخیره می کند.
مقایسه Gravity Forms با 3 نمونه از بهترین فرمسازهای وردپرس
برای راحتی کار شما یک مقایسه هم داشته باشیم. فقط قبل از هر چیزی توجه داشته باشید که این مقایسه برای این است که شما بتوانید بهتر انتخاب کنید. مقصود از مقایسه تعیین بدترین و بهترین نیست. ویژگیهای مشترک زیادی بین این چهار فرمساز عزیز وجود دارد. مثلا قابلیت درگ و دراپ، قابلیت شخصیسازی کردن فرمها و… تمرکز ما اینجا روی تفاوتهاست.
مقایسه WPForms با Gravity Forms
امکان ندارد با وردپرس سروکار داشته باشید اما اسم WPForms را نشنیده باشید. افزونهای فرمساز و رقیبی پروپا قرص! این دو هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند و اینجا هستند تا نیاز کاربران خود را برآورده کنند. اما درکل، با WPForms خیلی راحتتر میتوانید فرم بسازید این درحالی است که با Gravity Forms از امکانات بیشتری برخوردار خواهید بود زیرا دسترسی به Add-Onsهای مختلف و بیشتری را به کاربرانش میدهد علی الخصوص در نسخههای حرفهایتر. از طرفی دیگر WPForms امنیت بیشتری به شما هدیه میکند و روشهای بیشتری برای مقابله با اسپم در آستین دارد! WPForms رایگان هم یافت میشود اما Gravity forms خیر.
مقایسه Ninja Forms با Gravity Forms
وقتش رسیده که پای Ninja forms را هم بیاوریم وسط. دوتا فرمساز که به راحتی میشود از آنها استفاده کرد اما راحتترین آنها Ninja Forms است. از لحاظ امکانات و Add-Onsها اینجا هم Gravity Forms برنده است اما همانطور که بالاتر گفتیم این پلاگین نسخه رایگان ندارد. Ninja Forms هم نسخه رایگان دارد و هم نسخه پولی. البته نسخه پولی آن به مراتب گرانتر است. امکانات پیشرفتهتر و بهتر Ninja Forms در نسخه پولی آن عرضه میشوند.
مقایسه Fluent Forms با Gravity Forms
همانطور که رقابت سخت و داغتر میشود به سراغ رقیب بعدی میرویم. رقیب بعدی خیلی به پلاگین مورد نظر شباهت دارد. در بسیاری از موارد رقابت برای این دو افزونه معنایی ندارد. امکانات و فرصتهایی که این دو در اختیار کاربر قرار میدهند تقریبا یکسان است. اما اینجا بحث، بحث سرعت است که در سرعت Fluent Forms پیشرو است. و علاوه بر این Fluent Forms نسخه بهروزتر و کاربرپسندتری نسبت به Gravity Forms دارد. Fluent Forms نسخه رایگان و پولی را باهم ارائه میدهد. نسخه پولی آن هم به مراتب ارزانتر است.
انتخاب شما به نیاز و شرایط شما بستگی دارد. اما همهی پلاگینهایی که معرفی شد ارزش امتحان کردن دارند.
سرعت را با ما تجربه کنید!
سرعت خود را در میزبانی وب پویان آی تی ده برابر کنید! سرعتی فراتر از انتظار شما با هاست سی پنل ایران پویان آی تی!
چگونه Gravity Forms را نصب کنیم؟
اگر تا اینجای کار با ما آمدهاید به شما تبریک میگویم. اینجا میخواهیم بگوییم چطور این افزونه بینظیر را نصب کنید. اما قبل از آن باید به شما بگویم که برای دسترسی به پلاگین باید دست در جیب مبارکتان بکنید چون رایگانش موجود نیست. نسخههای پولی این محصول در سه سطح عرضه میشوند. Basic ،Pro ،Elite که با توجه به سطح قیمتی که باید پرداخت شود متفاوت است. بعد از اینکه نسخه مورد نظر خود را خریدید. وارد اکانت خود شده و پلاگین خریداری شده خود را ببینید. از اینجا میتوانید فایل را دانلود کرده و روی وردپرس خود نصب کنید. سپس روی “My account” بزنید و لاینسس خود را کپی کنید. پس از اینکه در وردپرس خود از بخش Plugin، افزونه را آپلود و بعد آن را فعال کردید از لیست افزونههای خود، Gravity Forms را پیدا کرده و روی Register کلیک کنید. لاینسس کپی شده خود را آنجا وارد کنید. و در آخر روی Save Settings کلیک کرده و بفرمایید کار تمام است!
در نتیجه
ما در این محتوا با یکی از محبوبترین و بهترین افزونههای وردپرس یعنی Gravity Forms آشنا شدیم. ویژگیهای آن را مورد بررسی قرار دادیم و یاد گرفتیم چطور آن را نصب کنیم. از این پس فرمسازیهای خود را به این پلاگین بسپارید و دیگر نگران کد نویسی نباشید! چرا که افزونههای وردپرس گام جدیدی در دنیای مدرن هستند.
سوالات متداول
چگونه میتوان فرمهای گرویتی را به ایمیل متصل کرد؟
در قسمت تنظیمات اعلان (Notifications) میتوانید افزونه را طوری تنظیم کنید تا برای ادمینها و حتی کاربران ایمیل ارسال کند.
آیا Gravity forms قابلیت اتصال به CRM دارد؟
بله، میتواند به CRMهای مختلف مانند HubSpot ،Salesforce و Zoho متصل شود.
منابع
- https://www.gravityforms.com/
- https://www.cozmoslabs.com/1900098-ninja-forms-vs-gravity-forms/
- https://zapier.com/blog/wpforms-vs-gravity-forms/
- https://www.gravityforms.com/blog/fluent-forms-vs-gravity-forms-comparison/
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد رأی ها : 3
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
دیدگاه (1)
ممنونم از مقاله خوبتون 🙏💕
۳۰ بهمن ۱۴۰۳