7 نمونه از بهترین CMS فروشگاه ساز [2023]
داشتن یک CMS مناسب مسیر را برای ایجاد یک فروشگاه آسان میسازد. در این محتوا به توضیح درباره بهترین CMSهای فروشگاه ساز میپردازیم. پس همراه ما باشید.
CMS چیست؟
یک نرم افزار است که به شما اجازه میدهد تا وب سایت و وبلاگ خود را مدیریت کنید و محتواهایی را منتشر نمایید. سیستم مدیریت مدیریت محتوا ویژگیها و ابزار متعددی دارد و به توسعه دهندگان اجازه میدهد تا محتوای خود را به راحتی به روز نمایند و وب سایت خود را بدون نیاز به دانش عمیقی مدیریت نمایند.
بهترین CMSهای فروشگاه ساز
در این بخش به معرفی بهترین CMSهای فروشگاه ساز میپردازیم و مزایا و معایب آنها را بیان میکنیم.
Magento
این پلتفرم توسط شرکت Magento Inc توسعه یافت که به عنوان یکی از محبوبترین پلتفرمها برای فروشگاههای اینترنتی مورد استفاده قرار میگیرد. داشتن امنیت بالا، انعطاف پذیری، سفارشی بودن و توانایی در پشتیبانی از فروشگاهها در ابعاد مختلف، آن را به گزینهای مناسب برای مشاغل تبدیل کرده است.
مزایا
- داشتن قدرت بالا و انعطاف پذیری گسترده برای فروشگاهها
- امنیت بالا که برای تجارتهای حساس گزینهای مناسب است.
- پشتیبانی از درگاههای پرداخت مختلف
معایب
- پیچیدگی که کار را برای کاربران مبتدی پیچیده میسازد.
- هزینه بالای آن برای نصب، پیکربندی و نگهداری
WooCommerce
افزونهای متصل به وردپرس است که برای ایجاد و مدیریت فروشگاههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و وب سایتها را به سرعت به فروشگاههای آنلاین تبدیل میکند. WooCommerce به صورت رایگان در دسترس عموم قرار میگیرد. ولی افزونههای دیگری نیز برای اضافه کردن امکانات وجود دارند که به شما امکان انعطاف و کنترل بیشتری بر روی تجربه خرید مشتریانتان میدهند.
مزایا
- انتخابی ساده برای کاربران وردپرس است.
- رایگان بودن
- امکان اضافه کردن افزونههای مختلف به آن وجود دارد.
- وجود تعداد زیادی قالب در جهت سفارشی سازی فروشگاه
معایب
- برای فروشگاههای بزرگ مناسب نیست.
- برای حفظ و بهبود عملکرد آن باید مدیریت مداومی داشته باشید.
Shopify
به شما اجازه میدهد تا مدیریت فروشگاههای آنلاین را به آسانی انجام دهید. این سیستم مدیریت محتوا از آنجا که از سرورهای پر سرعت استفاده میکند کارایی و سرعت وب سایت شما را بهبود میبخشد و از فروشگاههای آنلاین پشتیبانی میکند.
مزایا
- سادگی
- عدم نیاز به مدیریت سرور
- پشتیبانی مداوم
معایب
- داشتن هزینههای بالا
- محدودیت در انتخاب درگاه پرداخت و پنل مدیریت
BigCommerce
یک پلتفرم مستقل و ابری است که به کسب و کارها اجازه میدهد تا سطح توسعه و همینطور امکانات مدنظر خود را بسته به نیازهایشان انتخاب نمایند. همچنین این پلتفرم به مشاغل اجازه میدهد تا بنا بر نظر خود افزونههایی را انتخاب نمایند و آنها را ترکیب کنند تا تجربهای منحصر به فرد را برای مشتریان ایجاد کنند.
این پلتفرم گزینهای مناسب برای کسب و کارهای بزرگ با ترافیک بالا و نیازهای پیچیده تجارت الکترونیکی است و به عنوان یک پلتفرم معتبر و قدرتمند در دنیای تجارت الکترونیک شناخته میشود.
مزایا
- مناسب برای فروشگاههای بزرگ و پیچیده
- ارائه سرعت بالا برای وب سایتها
- امکان اضافه کردن افزونههای مختلف جهت سفارشی سازی
معایب
- هزینه بالا که آن را برای کسب و کارهای کوچک نامناسب میسازد.
- پیچیدگی که کار با آن را برای مبتدیان سخت میکند.
PrestaShop
نرم افزاری مناسب برای مشاغل به حساب میآید که به ارائه ابزارهای مفید و امکانات متنوع میپردازد. PrestaShop ویژگیهای زیادی ارائه میدهد و از طریق افزونهها، امکان افزودن ویژگیها و طراحیهای دلخواه به فروشگاه آنلاین را فراهم میکند. همچنین بر روی سئو نیز متمرکز است و در تلاش است تا وب سایتها را بر روی موتورهای جستجو بهبود بخشد و دسترسی مشتریان را افزایش دهد و همینطور امنیت دادهها و اطلاعات مشتریان را حفظ نماید.
مزایا
- انتشار رایگان و منبع باز بودن
- انتخابی مناسب برای کسب و کارهای کوچک
معایب
- نیازمند بهروزرسانیهای مداوم و مدیریت امنیتی
- تعداد کم توسعه دهندگان و جامعه محدود
OpenCart
پلتفرمی سبک و آسان است که برای کسب و کارهای کوچک با صرف حداقل هزینه گزینهای ایدهآل به حساب میآید. از جمله ویژگیهایی که این پلتفرم ارائه میدهد میتوان به مدیریت محصولات، درگاههای پرداخت متعدد، طراحی قوی و دیگر موارد اشاره کرد. در کنار آن OpenCart از مجموعه افزونهها و پوستههای سفارشیسازی پشتیبانی میکند و امکان اضافه کردن ویژگیها و طراحیهای دلخواه به فروشگاه آنلاین را میدهد.
مزایا
- رایگان
- سهولت در استفاده برای مبتدیان
- مناسب برای کسب و کارهای کوچک
- پشتیبانی از درگاههای پرداخت مختلف
معایب
- توسعه محدود
- ضعیفتر بودن در امنیت نسبت به دیگر رقبا
ویژگیهای CMS
CMSها دارای ویژگیهای زیادی هستند که تجارت را آسانتر میسازند. در اینجا به توضیح درباره برخی از این ویژگیها میپردازیم.
- ارائه امکانات امنیتی در جهت حفاظت از دادهها و اطلاعات مشتریان در صورت بروز حوادث امنیتی و حتی مقابله با آنها
- مدیریت محتوای تولید شده و امکان ادیت آنها
- امکان مدیریت و اضافه کردن محصولات به همراه تصاویر، قیمتگذاری، توضیحات و ویژگیهای محصولات
- اتصال به درگاههای پرداخت مختلف برای انجام تراکنشها
- پشتیبانی از زبانهای مختلف
- بهینه سازی موتورهای جستجو جهت بهبود رتبه بندی سایت
- و…
این ویژگیها در انتخاب CMS مناسب برای فروشگاه آنلاین شما مؤثر است و به بهرهوری و رضایت مشتریان کمک میکند.
مراحل راه اندازی CMS
شما بایستی هدفها و نیازهایتان را شناسایی نمایید و به تحلیل بازار بپردازید و متناسب با نیازهایتان CMS مد نظر خود را انتخاب نمایید. پس از آن بایستی دامنه خود را خریداری کرده و هاستینگ مطابق با نیازهای خود را انتخاب نمایید. پس از آن CMS را بر روی سرور میزبانی نصب نمایید و به طراحی و قالب بندی فروشگاه خود بپردازید.
اضافه نمودن محصولات و پیکربندی آن کار دیگری است که در این مسیر باید انجام شود. پس از آن بایستی عملکرد فروشگاه خود را مورد بررسی قرار دهید و خطاها را رفع نمایید. اضافه نمودن محتوا مرتبط با وب سایت و محصولات شما و تلاش در جهت بهینه سازی موتورهای جستجو، تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات مشتریان و سایت شما و انجام تدابیر امنیتی برای حفاظت از اطلاعات آنها نیز مرحلهای دیگر در این مسیر است. شما پس از طی این مسیر و انجام یک آزمایش نهایی دیگر میتوانید فعالیت خود را در وب سایت آغاز نمایید. این مجموعه مراحل به شما در ایجاد فروشگاه مدنظرتان کمک میکند و روند موفقیت شما را تسهیل میکند.
و در آخر
همانطور که توضیح دادیم CMSهای فروشگاه ساز ابزاری بسیار قدرتمند برای تاجران آنلاین هستند که امکان ایجاد و مدیریت فروشگاههای اینترنتی را به آنها میدهند. در این مقاله به توضیح درباره بهترین CMSهای فروشگاه ساز پرداختیم و توضیح دادیم هر یک از این CMSها دارای ویژگیها و مزایای خود هستند و انتخاب CMS مناسب بستگی به نیازها، اهداف و بودجه تجارت شما دارد.
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رأی ها : 1
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
اولین دیدگاه را اضافه کنید.