Hemingway Editor

راز یک نویسندگی تاثیرگذار :Hemingway Editor

فهرست مطالب

در دنیای نوشتن با انبوه کلماتش، مهم نیست روزنامه‌ نگار باشید یا تولید کننده محتوای متنی، نویسنده رمان باشید یا برگزار کننده کمپین فروش، همه دنبال یک چیز هستند. هر کسی که در دنیا روی خود عنوان نویسنده می‌گذارد به خوبی می‌داند که یکی از چیزهایی که همه خواننده‌ها از یک نویسنده انتظار دارند سادگی نوشتن است.

در واقع خواننده‌ تمایل دارد اگر وقتی صرف می‌کند و چیزی می‌خواند آن را به‌ خوبی بفهمد یا چیزی از آن بیاموزد حتی، خود شما نویسنده عزیز. اما نویسندگان عزیز نگران نباشید زیرا این دنیای اتوماتیک و رباتی برای شما هم چیزی در آستین دارد. این شما و این Hemingway Editor! ابزاری قدرتمند برای تصحیح نوشته‌های شما!

Hemingway Editor چگونه به‌وجود آمد؟!

توسعه دهندگان Hemingway Editor دو برادر بودند به نام‌های بن و آدام لانگ که در سال 2013 این اپلیکیشن را توسعه دادند. این دو برادر وقتی احساس کردند اکثر نوشته‌های موجود در دنیا پیچیده نوشته شده‌اند، تصمیم گرفتند این اپلیکیشن را توسعه دهند. جالب است بدانید که نام این اپلیکیشن را از روی نویسنده آمریکایی، به همین نام برگزیدند. زیرا که با استفاده از این اپلیکیشن شما قادر خواهید بود مثل ارنست همینگوی ساده و روان بنویسید. آن‌ها مدعی هستند که هیچ پولی بابت تبلیغات هزینه نکرده‌اند و دلیل محبوب بودن اپلیکیشن تنها مفید بودن آن است.

Hemingway Editor دقیقا چه کاری انجام می‌دهد؟

این ادیتور در دو نسخه اپلیکیشن و وب اپلیکیشن وجود دارد. در نسخه وب رایگان اما در نسخه اپلیکیشن پولی است. همچنین اپلیکیشن در نسخه موبایلی برای آن وجود ندارد. برای استفاده با موبایل باید از وب اپلیکیشن آن استفاده کنید. حال این اپلیکیشن یا وب اپلیکیشن دقیقا چه کار می‌کند؟ نگران نباشید شاید گاهی سخت‌ گیری کند اما قطعا نمی‌خواهد از شما ارنست دوم بسازد. Hemingway Editor روی خوانایی و روان بودن متن تمرکز دارد و از شما می‌خواهد تا جای ممکن جملات ساده و قابل فهم تحویل خوانندگان بدهید و حتی گاهی بیخیال آرایه‌های ادبی هم شوید. قطعا نمی‌خواهد شما یک رمان به این سبک بنویسید و خود را برای بردن جایزه نوبل ادبیات آماده کنید. در نسخه پولی آن به مشکلات گرامری هم اشاره می‌شود اما در هر حال ممکن است بخواهید در کنار این ادیتور از ابزار دیگری نیز استفاده کنید. شما از این ادیتور یک امتیاز دریافت می‌کنید که میزان خوانایی متنی که نوشته‌اید را نشان می‌دهد.

یک راهنمای برای استفاده از Hemingway Editor 

فرقی نمی‌کند چه متن خود را در ادیتور تایپ کنید چه آپلود، در هر صورت Hemingway Editor اشکالات متن شما را با استفاده از رنگ‌های مختلف مشخص می‌کند.

قرمز: جملاتی که حاوی عبارت‌های پیچیده و یا طولانی هستند و ممکن است خوانندگان را گیج کنند.

زرد: جملاتی که از نظر ادیتور یا طولانی نوشته شده‌اند یا ساختار پیچیده‌ای دارند با رنگ زرد هایلایت می‌شوند. جملات یا باید کوتاه شوند یا واضح‌تر بیان شوند.

سبز: عباراتی که سبز هستند به این معنی است که جمله مجهول است. درست است که یک جاهایی استفاده از جملات مجهول لازم است و نوشته را زیبا می‌کند اما در کل نوشتن جملات معلوم می‌تواند باعث ارتباط بیشتر خواننده با متن شما شود. همان‌طور که می‌دانید یکی از فاکتورهایی که در سئو و خوانایی متن وجود دارد کمتر استفاده کردن از Passive Voice یا جملات مجهول است.

آبی: کلماتی که قید هستند و ممکن است نشان دهند نویسنده در مطلبی که نوشته است شک و تردید دارد. ادیتور ترجیح می‌دهد این قیدها به‌ کل حذف شوند و از شما جایگزین نمی‌خواهد.

بنفش: کلماتی که می‌شود کلمات قابل فهم‌تر و ساده‌تری را جایگزین آن‌ها کرد. برای نمایش پیشنهادات Hemingway Editor روی کلمات هایلایت شده کلیک کنید.

نحوه غلط گیری Hemingway Editor

مزایا و معایب استفاده از Hemingway Editor 

از جمله مزایای Hemingway Editor این است که با سرعت زیاد متن شما را بررسی می‌کند. از نظر خوانایی متن هم به شما خیلی کمک می‌کند. این خوانایی شامل تحلیل ساختار جمله، طولانی‌ بودن یا نبودن، مجهول و معلوم بودن جملات و… خواهد بود که در مجموع متن شما را بهبود می‌‎بخشد. رایگان بودن نسخه وب آن هم قطعا یکی از مزایاست چون شما به راحتی و فقط با یک کپی پیست و کلیک متن خود را مورد بررسی قرار خواهید داد.

معایب این ابزار اول از همه این است که بررسی گرامری ندارد. البته افرادی هم معتقدند که کارایی این ابزار در خوانایی بوده و اصلا وارد نیست که بررسی گرامری را عیب این ابزار بدانیم. علاوه بر این‌ها کاربران گاهی از این شکایت دارند که این ادیتور گاهی ایرادهای الکی از متن می‌گیرد. اما چون شما مجبور نیستید همه تغییراتی را که ادیتور می‌گوید وارد کنید، خیالتان از این بابت هم راحت باشد.

این ادیتور مناسب چه افرادی است؟

به طور خلاصه اگر بخواهیم گروه خاصی را مشخص کنیم باید بگوییم هر کسی که چه به‌ طور دائمی و چه موقتی و فقط برای کار خاصی، با نوشتن سر و کار دارد. نویسندگان و روزنامه‌ نویسان، متخصصین کسب‌ و کار، برگزار کنندگان کمپین‌های فروش و کمپین‌های تبلیغاتی و صد البته تولید کنندگان محتوا برای سایت‌ها! مخصوصا اگر مایل به تولید محتوا به زبان انگلیسی و به جیب زدن پول زیاد هستید.

در نهایت

با ادیتور متن Hemingway Editor آشنا شدیم. درباره کارکرد آن توضیح دادیم و حتی گفتیم به درد چه کسانی می‌خورد. بعد از این بررسی شما تصمیم می‌گیرید که از آن استفاده کنید یا نه!

سوالات متداول

  • آیا می‎‌توان برای نوشته‌های فارسی نیز از Hemingway Editor استفاده کرد؟ 

به طور کلی، این ابزار برای نوشته‌های انگلیسی طراحی شده و از نوشته فارسی به آن صورت پشتیبانی نمی‌کند. 

  • آیا Hemingway Editor نسخه وب اپلیکیشن، اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ 

خیر. این ادیتور در حالت آنلاین و روی وب هم هیچ اطلاعاتی از کاربرانش را ذخیره نمی‌کند.

منابع

  • https://kindlepreneur.com/hemingway-editor-review/

به این مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی ها : 0

هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!

اشتراک گذاری اشتراک گذاری در تلگرام اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در ایکس کپی کردن لینک پست

و در ادامه بخوانید

اولین دیدگاه را اضافه کنید.

برچسب ها

تولید محتوا