شتاب دهنده Fast Forward: تحولی در دنیای کسب و کارها
همه میدانند که دیگر نمیشود تکنولوژی را دستکم گرفت! دنیای امروز نتیجهی تحولاتی است که انسانها با همین تکونولوژیها رقم زدهاند. این دگرگونی به حدی عظیم است که حتی تعاملات انسانها را هم دست خوش تغییرات کرده است.
اما این تحولات تنها نتیجه زحمات کمپانیهای بزرگ نیست، بلکه خود این کمپانیها هم زمانی کسب و کار کوچکی بیش نبودند. یکی از چالشهای سر راه هر کارآفرینی، تامین سرمایه اولیه و دریافت مشاوره تخصصی برای اطمینان از درستی عملکردشان است. اینجاست که باید حرف از شتاب دهندهها زد. در این مقاله به بررسی یکی از شتاب دهندههای حوزه فناوری، شتاب دهنده Fast Forward، میپردازیم.
اما قبل از هر چیزی بهتر است بدانید که Fast Forward کیست و شتابدهنده چیست. Fast Forward نام یک سازمان است و شتاب دهنده هم نام یکی از پروژههای آن.
پروژهای که در طی آن به افرادی که پر از ایده هستند اما سرمایه ندارند و برعکس، کمک میکند تا کسب و کار خودشان را راه بیندازند. این کمکها بیشتر در زمینه فناوری هایی مانند هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ صورت می گیرد. برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید.
Fast Forward را بهتر بشناسیم
همانطور که گفتیم، Fast forward یا (سریع به جلو) نام یک سازمان است.
سازمانی که در سال 2014 به دست شانون فارلی و کوین بارنبلات تاسیس شد. تمرکز اصلی این سازمان روی انجام کارهای خیرخواهانه است و عملا سودی که دریافت میکنند را هم خرج همین امور میکنند. در طول فعالیت خود این سازمان موفق به جذب کمکهای مردمی و حمایت کمپانیهای بزرگ شد. برای مثال در سال 2016 موفق به جذب 1.25 میلیون دلار بودجه شد. حامیانش در آن زمان AT&T،BlackRock ،Google و Omidyar Network بودند.
فکر میکنید دیگر چه کسانی به آنها کمک مالی کردند؟ حتی نمیتوانید حدس بزنید! سلمان خان از آکادمی خان، پریمال شاه از Kiva، چارلز بست از DonorsChoose، آندرو مککالم از Facebook و چندین حامی بزرگ دیگر!
شعار آنها این است که تکنولوژی میتواند همه چالشهایی که بشر با آنها مواجه میشود را حل کند. اگر دست یاری رسانی باشد، چندان هم بیراه فکر نمیکنند. این سازمان بهجای اینکه سوال کند “آیا ما واقعا میتوانیم دنیا را تغییر دهیم؟” از شما خواهد پرسید که “چگونه یک فرد میتواند دنیا را عوض کند؟” با همین طرز تفکر آنها امروز اینجا ایستادهاند.
شتاب دهنده Fast Forward از کجا وارد قصه شد؟!
شاید یکی از مشکلاتی که امروزه استارآپها با آن سر و کله میزنند سرمایه، راهنمایی و مشاوره باشد اما نگران نباشید! شتاب دهنده Fast Forward اینجاست تا مشکل شما را حل کند! شتاب دهنده از اول هم ماموریتی بود برای خدمت به جامعه! اولین و حتی شاید تنها شتاب دهندهای که برای حمایت از استارتآپهای عامالمنفعه از جا برخاست همین شتاب دهنده است! این شتاب دهنده با تمرکز بر مسائل فناوری محور پروژه و کمکرسانی به افراد در صورت نیاز آنها باعث میشود که استارتآپها رشد سریع و گستردهای را تجربه کنند. همچنین با حامیانی که این سازمان دارد میتواند به کسب و کارهای نوپا هم فرصت دیده شدن بدهد. یکی از حوزههای فعالیت این شتاب دهنده هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ است. شایان ذکر است که بگوییم پروژههای هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ معمولا سنگین و بسیار هزینهبر هستند و کمک این سازمان در این زمینه به استارتآپها قطعا خیلی مفید و کمک کننده است.
اتصال به هوش مصنوعی با سرور مجازی
با سرور مجازی آلمان پویان آی تی خاطرهای به یاد ماندنی از کار با هوش مصنوعی برای خود بسازید!
شتاب دهنده Fast Forward چه فرصتهایی را در اختیار استارتآپها قرار میدهند؟
بگوییم خدمات یا بگوییم فرصتها؟ من که ترجیح میدهم اسمش را فرصت بگذارم. اگر فکر میکنید تمام خدمات این سازمان روی بخشهای مالی استارتآپها تمرکز دارند سخت در اشتباه هستید. جانم برایتان بگوید که خدمات این سازمان عبارتند از:
سرمایهگذاری اولیه: بله بله اول از همین بخش سرمایه شروع میکنیم. این سازمان یک سرمایه اولیه در اختیار هر استارتآپی که از او درخواست کمک کند قرار خواهد داد تا با آن استارت کار خود را بزند.
مانیتورینگ تخصصی: به جالبترین بخش ماجرا رسیدیم! گرفتن مشاوره و راهنمایی آن هم از افراد مجرب و کارکشته یکی از بهترین خدمات این سازمان است. فرصتی خوب برای استارتآپی که یک عالمه ایده در کنج ذهنش خوابیده است و منتظر اوست.
شبکه سازی برای استارتآپها: گفته بودم که این سازمان حامیان فوقالعادهای دارد. خیلی از غولهای فناوری جهان از Fast Forward حمایت میکنند. حسابی هیجان زده شدهاید، مگر نه؟ اگر بتوانید پتانسیل خود را نشان دهید به احتمال زیاد به آنها معرفی خواهید شد.
دسترسی به منابع: یکی دیگر از خدمات جالب این سازمان این است که منابعی مانند سخت افزارها، نرم افزارها و یا حتی محیط کاری در اختیار استارتآپی که پتانسیل تغییر دادن دنیا را دارد اما منابعش را نه، قرار میدهد.
خدمات شتاب دهنده Fast Forward شامل حال چه افرادی میشود؟
سوال اینجاست که این خدمات شامل حال چه افرادی میشود؟ آیا هر استارتآپی میتواند از این سازمان خدمات دریافت کند؟ پاسخ ما اینجا به شما خیر است. تنها استارتآپهایی میتواند خدمات این سازمان را داشته باشند که عامالمنفعه باشند. یعنی چه؟ یعنی سود حاصل از فعالیتهای کسب و کار را تنها سرمایهگذاران و مالکان خصوصی به جیب نزنند. بلکه تا جای ممکن از این سود هم برای کمک به جامعه و افراد نیازمند بیشتر استفاده شود. هدف Fast Forward تامین رفاه و آرامش برای حداکثر مردم در سراسر جهان است که به هر دلیلی نمیتوانند این رفاه را به دست آورند.
همکاری با Fast Forward چه مزایایی دارد؟
مسلما یکی از مزایای آن رشد سریع و گستردهای است که نسبت به استارتآپهای مستقل در پیش خواهید داشت. علاوه بر اینها استفاده از تجربه استارتآپی افراد قدیمیتر در این حوزه و معرفی شما به کمپانیهایی که حتی از شنیدن اسمشان شاخ در میآورید چه برسد به معرفی شدن به آنها، میتواند به یک باره آینده شما را از این رو به آن رو کند. کسی چه میداند شاید حتی راه صد شب را در یک شب هم رفتید. صبر کنید هنوز مانده است، از طرفی ممکن است جذب سرمایه بیشتر و نیروی کاری پر تلاش هم برای شما و کسب و کارتان تضمین شود. بیشتر از این چه میخواهید؟
در نهایت
حمایت از افراد و کسانی که شاید واقعا میتوانند دنیا را تغییر دهند مسیر دنیایمان را به سمت تحول و شگفتی پیش خواهد برد. دقیقا پروژهی شتاب دهنده Fast Forward برای تحقق همین اهداف اینجاست. در این مقاله کامل توضیح دادیم که این پروژه چیست و توسط چه کسانی درحال اجراست.
سوالات متداول
چگونه در این پروژه پذیرش شوم؟
ابتدا باید در سایت ثبت نام کنید و سپس مراحل ارزیابی و مصاحبه اختصاصی سازمان را طی کنید.
آیا حتما باید در جلسات و برنامههای Fast Forward حضور یابم؟
بستگی دارد اما عموما خیر. بسیاری از جلسات آنلاین برگزار میشوند.
منابع
- https://www.ffwd.org/
- https://en.wikipedia.org/wiki/Fast_Forward_(startup_accelerator)
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد رأی ها : 1
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
اولین دیدگاه را اضافه کنید.