PHP Selector

مروری کلی بر PHP Selector

فهرست مطالب

در دنیای امروز اینکه شما نسخه مناسب PHP را انتخاب کنید از اهمیت بالایی برخوردار است. PHP یک از زبان‌های پرکاربرد برنامه نویسی است که این امکان را برای توسعه دهندگان فراهم می‌آورد تا وب سایت‌های کارآمد ایجاد کنند. با این حال هرکدام از نسخه‌های PHP ویژگی‌ها و قابلیت‌های خاص خود را دارند. PHP Selector به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی و به شکل مستقل نسخه‌های PHP را برای دامنه‌ها و زیر دامنه‌ها انتخاب و مدیریت نمایید. در این مقاله، به بررسی PHP Selector در cPanel خواهیم پرداخت. پس همراه ما باشید.

اهمیت انتخاب نسخه مناسب PHP برای وب سایت

انتخاب نسخه مناسب PHP برای وب سایت از اهمیت بالایی برخوردار است. نسخه‌های جدید PHP امنیت بهتری دارند و با به‌روزرسانی‌های امنیتی، از سایت در برابر آسیب‌پذیری‌ها محافظت می‌کنند. همچنین، نسخه‌های به روزتر عملکرد سریع‌تر و کارایی بالاتری دارند، که به بهبود سرعت بارگذاری صفحات و تجربه کاربری کمک می‌کند. علاوه بر این، سازگاری با کدها و افزونه‌ها و پشتیبانی از ویژگی‌های جدید در نسخه‌های جدید PHP، امکان توسعه و نگهداری آسان‌تر سایت را فراهم می‌کند. در نهایت، استفاده از نسخه‌های پشتیبانی شده باعث صرفه جویی در منابع سرور و بهینه سازی سایت می‌شود.

نسخه‌های مختلف PHP

در  حالت کلی میان نسخه‌های مختلف PHP تفاوت‌هایی وجود دارد. طبیعتاً هر نسخه جدیدتر قابلیت‌های نوین‌تری نسب به نسخه قدیمی خود دارد و سعی می‌کند ایرادات و نواقص را تا حد زیادی برطرف سازد. در این بخش این نسخه‌ها را به صورت خلاصه توضیح می‌دهیم.

  • PHP 5.x

این نسخه از PHP 5.0 پشتیبانی می‌کند و شامل ویژگی‌هایی مانند کلاس‌ها و اشیا، وراثت و مدیریت استثناها (Exception Handling) بود که توسعه‌دهندگان را قادر به ساخت برنامه‌های پیچیده‌تر و قابل نگهداری‌تر کرد. این نسخه نسبت به نسخه‌های جدیدتر عملکردی کندتر دارد و از دسامبر 2018، دیگر پشتیبانی نمی‌شود و برای استفاده توصیه نمی‌شود و فاقد به‌روزرسانی‌های امنیتی، بنابراین مستعد حملات امنیتی است.

  • PHP 7.x

یک نقطه عطف مهم در تاریخ PHP بود که تغییرات بزرگی را در عملکرد، کارایی و امکانات ایجاد کرد. در این نسخه سرعت اجرای کدها تا حدود دو برابر افزایش پیدا کرد و مصرف حافظه را بهینه‌تر ساخت. نسخه‌های PHP 7.2 و 7.3 دیگر پشتیبانی نمی‌شوند. بنابراین بهتر است به نسخه‌های بالاتر ارتقا دهید.

  • PHP 8.0

در سال 2020 معرفی شد و با معرفی JIT (Just In Time) Compilation توانست سرعت اجرای کد را افزایش دهد و کارایی را بهبود بخشند. ارائه ویژگی Attributes که جایگزینی مناسب برای DocBlock annotations است و امکان تعریف متادیتا درون کلاس‌ها را فراهم می‌کند. موارد دیگری مثل Union Types (امکان استفاده از چند نوع داده برای یک متغیر)، Match Expression (جایگزین ساده‌تر و قوی‌تر برای switch)، Nullsafe Operator (بررسی ساده‌تر برای وجود null در زنجیره‌ای از فراخوانی‌ها) از دیگر ویژگی های این نسخه هستند.

  • PHP 8.1

از ویژگی‌های کلیدی این نسخه می‌توان به Enums برای تعریف مجموعه‌ای از مقادیر ثابت، Readonly Properties که امکان تعریف ویژگی‌های غیر قابل تغییر را فراهم می‌کند و Fibers برای مدیریت بهینه هم‌زمانی اشاره کرد. این نسخه، عملکرد و قابلیت‌های زبان را افزایش داده و به برنامه‌نویسان امکان می‌دهد برنامه‌های پیشرفته‌تری بسازند.

  • PHP 8.2

این نسخه دارای قابلیت‌ها و ویژگی‌های زیادی است مثل Readonly Classes که امکان ایجاد کلاس‌هایی با ویژگی‌های غیر قابل تغییر را فراهم می‌کند. همچنین، Disjunctive Normal Form Types به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا نوع‌های پیچیده‌تری را تعریف کنند. این نسخه به طور کلی کارایی را افزایش داده و تجربه توسعه‌دهندگان را بهبود می‌بخشد.

  • PHP 8.3

جدیدترین نسخه از زبان PHP است و شامل بسیاری از ویژگی‌های جدید، مانند تایپ صریح ثابت‌های کلاس، شبیه‌سازی عمیق ویژگی‌های فقط خواندنی و افزودن به عملکرد تصادفی است. در کنار این موارد مانند دیگر نسخه‌ها شامل بهبود عملکرد، رفع اشکال و پاکسازی عمومی نیز می‌شود.

PHP Selector در cPanel

این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد تا نسخه PHP موردنظر خود را انتخاب کنند. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد تا نسخه مدنظر خود را برای وب سایتشان انتخاب کنند. این ویژگی به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا بسته به نوع نیاز خود و بررسی نسخه مدنظرشان با برنامه‌ها و یا اسکریپت‌ها انتخاب نمایند. در کنار آن می‌توانند تنظیماتی مثل محدودیت حافظه، حداکثر زمان اجرا و گزارش خطا را مستقیماً از رابط cPanel پیکربندی کنند.

قابلیت‌های ارائه شده توسط PHP Selector در cPanel

PHP Selector در cPanel مزایای زیادی را برای صاحبان وب و توسعه دهندگان فراهم می‌آورد که برای مثال می‌توان موارد زیر را نام برد:

  1. از آنجایی که برای برنامه‌ها و یا فریمورک‌های مختلف ممکن است به نسخه‌های مختلفی از PHP نیاز شود PHP Selector این امکان را برای کاربران فراهم می‌آورد تا بتوانند نسخه‌ای را انتخاب کنند که به بهترین شکل بتواند به نیازهای آن‌ها پاسخ دهد.
  2. با گذشت زمان طبیعتاً نسخه‌های جدید PHP بهبودهایی پیدا می‌کنند. پس کاربران می‌توانند با انتخاب نسخه‌های جدیدتر PHP از طریق PHP Selector نسخه‌های به روز را انتخاب و از سرعت و کارایی بالاتری بهره مند شوند.
  3. بهبودهای امنیتی، به این معنا که نسخه‌های مختلف PHP پیوسته به‌روزرسانی می‌شوند. این به‌روزرسانی‌ها خطر آسیب‌پذیری‌ها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.
  4. پشتیبانی از نسخه‌های قدیمی‌تر PHP.
  5. قابلیت سفارشی سازی منابع بر اساس نیاز.

PHP Selector در cPanel به صاحبان وب سایت و توسعه دهندگان این امکان را می‌دهد که بتوانند محیط PHP خود را مطابق با نیازهای خاص خود سفارشی کنند و از سازگاری، عملکرد، امنیت و سهولت توسعه و آزمایش اطمینان حاصل کنند.

فانکشن‌های PHP Selector در cPanel

همان‌طور که از قبل بیان شد PHP Selector ابزاری است که به شما اجازه می‌دهد تا محیط PHP را برای وب سایت خود مدیریت و سفارشی سازید. در اینجا به توضیح درباره عملکردهای کلیدی که می‌توانید با انتخابگر PHP در سی پنل انجام دهید می‌پردازیم.

  1. انتخاب نسخه PHP: ببینید PHP Selector به شما اجازه می‌دهد تا نسخه PHP مدنظر خود را از میان نسخه‌های موجود انتخاب نمایید.
  2. فعال و غیرفعال‌سازی پسوندهای PHP: بسته به اینکه نوع نیاز وب سایت شما چیست می‌توانید پسوندها را فعال یا غیرفعال کنید.
  3. تغییر تنظیمات پیکربندی PHP: تنظیمات PHP گسترده هستند که هرکدام از آن‌ها معنای خاص خود را دارند و شما می‌توانید این تنظیمات را برای بهینه سازی عملکرد و مدیریت استفاده از منابع تغییر دهید.
  4. مدیریت تنظیمات سفارشی PHP: این کار می‌تواند شامل پیکربندی‌های امنیتی مانند disable_functions برای محدود کردن عملکردهای بالقوه خطرناک PHP یا تنظیم دقیق متغیرهای عملکرد باشد.
  5. کنترل نسخه PHP چند دایرکتوری: PHP Selector می‌تواند نسخه‌های مختلف PHP را برای دایرکتوری‌ها یا زیر دامنه‌های مختلف وب سایت شما اعمال کند.
  6. بازیابی تنظیمات پیش فرض: در صورت نیاز، می‌توانید تنظیمات PHP را به مقادیر پیش فرض ارائه شده توسط محیط میزبانی خود بازنشانی کنید.

تغییر و تنظیم نسخه PHP در cPanel

اگر بخواهیم به صورت مرحله به مرحله به توضیح درباره تغییر و تنظیم نسخه PHP در cPanel بپردازیم می‌توان گفت:

  1. مرورگر خود را باز کنید و وارد صفحه cPanel شوید. پس از آن نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
  2. بخش نرم‌افزار را پیدا کنید.
  3. پس از آن در بخش نرم افزار، Select PHP Version را انتخاب کنید.
  4. در PHP Selector یک منو مشاهده می‌کنید که در آن می‌توانید نسخه PHP مدنظر خود را انتخاب کنید.
  5. در صورت نیاز می‌توانید تنظیمات PHP را سفارشی سازی کنید.
  6. در نهایت تغییرات را اعمال و ذخیره سازی کنید.
پنل PHP Selector
پنل PHP Selector در cPanel
میزبانی وب پویان آی تی راهی ایمن برای راه اندازی وب سایت شما!
hosting

میزبانی وب پویان آی تی با ارائه سرعت بالا، امنیت تضمین شده، پشتیبانی حرفه‌ای در کنار شماست تا وب سایت خود را با بهترین میزبان آغاز کنید و به موفقیت برسید!

و در آخر

PHP Selector یک ابزار قوی برای انتخاب و مدیریت داده‌ها در پروژه‌های PHP است. این ابزار به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا به سادگی و با استفاده از قواعد خاص، داده‌ها را از پایگاه‌های داده، آرایه‌ها و سایر منابع استخراج کنند. PHP Selector می‌تواند در پردازش داده‌های ورودی، فیلتر کردن و انتخاب داده‌های خاص و تبدیل داده‌ها به فرمت‌های مورد نیاز بسیار مفید باشد. استفاده از این ابزار به بهبود کارایی و سادگی کد کمک می‌کند و توسعه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا به راحتی با داده‌ها کار کنند و تجربه کاربری بهتری ارائه دهند.

سؤالات متداول

  • چرا انتخاب نسخه مناسب PHP برای وب سایت اهمیت دارد؟

انتخاب نسخه مناسب PHP به دلیل امنیت بالاتر، بهبود عملکرد و همینطور سازگاری با ویژگی‌ها اهمیت زیادی دارد.

  • چگونه می‌توانم نسخه PHP را در cPanel تغییر دهم؟

برای تغییر نسخه PHP در cPanel وارد صفحه cPanel شوید. به بخش نرم‌افزار رفته و گزینه Select PHP Version را انتخاب کنید. نسخه PHP مدنظر خود را از منو انتخاب کنید. در صورت نیاز، تنظیمات PHP را سفارشی‌سازی کنید  و تغییرات را ذخیره کنید.

منابع

  • https://hostingchacha.com/tutorials/understanding-the-php-selector-feature-in-cpanel/

به این مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد رأی ها : 3

هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!

اشتراک گذاری اشتراک گذاری در تلگرام اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در ایکس کپی کردن لینک پست

و در ادامه بخوانید

اولین دیدگاه را اضافه کنید.

برچسب ها

php برنامه نویسی