ووکامرس چیست؟ آشنایی با افزونه woocommerce
برای خیلی از شما ها این سوال بوجود آمدهاست که ووکامرس چیست و چگونه میتوانیم از آن استفاده کنیم؟ به طور کلی می توان گفت که ووکامرس یک افزونه در وردپرس است که میتوان با استفاده از آن فروشگاه اینترنتی ساخت و کسب و کار خود را افزایش دهیم. ما در این مقاله به صورت کاملتر توضیح میدهیم که ووکامرس چیست و چه کسانی میتوانند از آن استفاده کنند.
فهرست مطالب
ووکامرس چیست؟
ووکامرس افزونه ای است که ویژگی فروشگاهساز را به وردپرس اضافه میکند. یعنی ما اگر سایتی با وردپرس طراحی کنیم و بخواهیم آنرا به فروشگاه آنلاین تبدیل کنیم؛ وردپرس به تنهایی قابلیت فروشگاه ساز را ندارد و ما باید این افزونه ووکامرس را روی آن نصب کنیم. ووکامرس میتواند قابلیت هایی مانند افزودن درگاه پرداخت، بخش حمل و نقل، بخش انبار، بخش افزودن کالا، بخش قیمت و … را به وردپرس ما اضافه کند که ما میتوانیم با آن یک فروشگاه اینترنتی را راهاندازی کنیم.
اگر شما به سایت WordPress.org رفته باشید؛ داخل بخش افزونهها که بریم، قسمت افزونه های محبوب میبینیم که ووکامرس جزو 6 افزونه برتر وردپرس است. در اصل برترین و محبئبترین افزونه فروشگاه ساز است.
تاریخچه
ووکامرس در سال 2011 توسط WooThemes ساخته شد و با توجه به محبوبیتی که روز به روز برایش ایجاد شد، توسط شرکت Automattic خریداری شد که خود این شرکت همکاری نزدیکی با وردپرس دارد
چرا ووکامرس را انتخاب میکنیم؟
1.رایگان: اولین ویژگی این افزونه این است که رایگان است و هیچگونه مبلغی برای آن پرداخت نمیکنید.
2.استفاده آسان: کارکردن با این افزونه راحت است و همه میتوانند با آن به راحتی کار کنند.
3.محبوبیت: این افزونه بسیار محبوب است و اکثریت افراد در این زمینه با این افزونه کار میکنند.
4.پشتیبانی قوی: این افزونه پشتیبانی بسیارقوی دارد که باعث میشود روزبهروز امکانات جدید و بروزرسانیهای جدید و سازگاری بهتری هم با خود وردپرس دارد.
معیار های انتخاب فروشگاهساز
- امکانات پایه: میتواند شامل (افزودن محصول،ویرایش محصول،امکاناتی که یک محصول دارد مثل عکس و قیمت) باشد.
- مدیریت محتوا: قطعاً تابهحال در سایتهای مختلفی رفتهاید و میدانید هر محصول در کنارش یکسری توضیحات و تصاویر دارد که به این ها محتوا میگوییم که قطعاً یکسایت فروشگاهساز باید از ویژگی مدیریت محتوا برخورذار باشد.
- استفاده آسان: شما اگر یک سایت خصوصی را در نظر بگیرید نیاز است که چند ماه کدنویسی کنید و برای اون وقتبگذارید. ولی ووکامرس را میتوان در طول کمتر از یک هفته یاد گرفت و راهاندازی کرد.
- سرعت و عملکرد: شما باید فروشگاه سازی را انتخاب کنید که از سرعت و عملکرد بالایی برخوردار باشد.
- قالب: شما باید فروشگاه سازی را انتخاب کنید که قالبهای خوبی داشتهباشد. قالب همان ظاهر سایت است، که ووکامرس قالبهای بسیار زیاد و متفاوتی دارد.
- قابلیت همگام سازی و تحلیل: فروشگاهسازی را که شما انتخاب میکنید باید بتوانید آن را تحلیل کنید. یعنی میزان فروش، تعداد موجودی انبار تعداد کالاهای برگشت خورده را باید بتوانید تحلیل کنید.
- پشتیبانی و امنیت: فروشگاهسازی که ما میخواهیم انتخاب کنیم قطعا باید از لحاظ امنیتی قوی باشد که ووکامرس از این لحاظ قوی است.
- مدیریت پرداختها: یک فروشگاه ساز قطعا باید بخشی بنام مدیریت پرداخت ها داشتهباشد تا آمار و لیست پرداخت های روزانه را داشتهباشید.
امکانات ووکامرس
- هر نوع محصولی را میتوانید به فروش برسانید. چه فیزیکی و چه مجازی
- افزودن تعداد نامحدود محصول و تصویر. (البته به هاست شما نیز بستگی دارد.)
- افزودن دستهبندیها، برچسبها و ویژگیهای محصول
- نمایش امکان نرخدهی و امتیازدهی به محصولات (ازنظرکاربران)
- شخصی سازی موقعیت فروشگاه
- ذخیرهسازی و فیلترکردن محصولات
- استفاده از افزونههای متعدد برای اضافه کردن امکانات متنوع به فروشگاه
- مدیریت حساب کاربری مشتریان
- امکان برگشت هزینه سفارشات با یک کلیک
- مدیریت موجودی کالاها
- مدیریت ایمیل سفارشات
- افزودن مدیر به فروشگاه خود
نکات مهم قبل از نصب ووکامرس
- همیشه از آخرین نسخه ووکامرس استفاده کنید.
- نسخه وردپرس شما همیشه بروز باشد.
- بهترین راه دانلود نسخه اصلی ووکامرس مخزن وردپرس میباشد.
- قالب شما میبایست با ووکامرس سازگار باشد.
- گواهینامه امنیتی داشتهباشید.
انتخاب قالب (Theme)
نکات قابل توجه برای انتخاب قالب
- بر اساس تعداد فروش: خب قطعاً شما باید قالبی را انتخاب کنید ک تعداد فروش خوبی داشته باشد.
- بر اساس پشتیبانی محصول: قالبی که ما انتخاب میکنیم باید پشتیبانی خوبی داشتهباشد که اگر ما تیکتی میگذاریم چه تایمی طول میکشد تا به ما پاسخ دهند.
- آپدیت های منظم: قالب ما باید به صورت منظم آپدیت شود چون ممکن است مشکلات و باگ های امنیتی گریبانگیر سایت شما شود.
- نمونه کار های قوی و حرفهای: سازنده قالب مورد نظر ما قطعاً نمونه کار های دیگری هم دارد ما باید چک کنیم که این نمونه کار ها آیا قوی و حرفهای است یا خیر.
- دیدگاه مشتریان: ما باید نظرات مشتریانی که قبلاً از این قالب استفاده کردهاند را بخوانیم و نتیجهگیری کنیم که این قالب چه کیفیتی دارد، چه امکاناتی دارد و یا چه مشکلاتی دارد.
از کجا تهیه کنیم؟
- فروشنده های معتبر.
- به هیچ وجه نسخه رایگان قالب را دانلود نکنید.
- صرفاً قیمت مد نظر شما نباشد.
- بومی سازی شدهباشد.
- مشاهده پیش نمایش قالب.
2.در اینجا باید گزینه ووکامرس را بزنیم که قالبهای سازگار با ووکامرس را به ما نشان دهد.
3.میبینید که Flastome ,Porto ,WoodMart ,XStore بهترین قالبهای فروشگاهی هستند.
با کلیک روی هر کدام میتوانیم ببینیم که این قالب با چه ورژنهایی از وردپرس و ووکامرس سازگاری دارد، حتی میتوانیم نمونه کار های سازندههای آنان را ببینیم و میتوانیم چک کنیم که آیا این قالب به صورت منظم قالب خود را آپدیت میکند؟ و همچنین میتوانیم نظرات کاربران را بخوانیم و از آنها نتیجه گیری کنیم.
و در آخر
ما در این مقاله بحث آشنایی با ووکامرس را به صورت کامل با شما به اشتراک گذاشتیم و فهمیدید که ووکامرس یکی از افزونههای پرطرفدار وردپرس است و کار با آن بسیار راحت است و همه میتوانند برای بهبود کسب و کار خود از این افزونه استفاده کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ پویان آی تی مراجعه کنید.
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی ها : 0
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
دیدگاه (1)
بسیار عالی و کارآمد بود
۲۰ اسفند ۱۴۰۱