کلوکینگ و اثرات آن بر سئو سایت شما
فهرست مطالب
دستیابی به موفقیت بالا امری مهم به حساب میآید که میتواند درآمد بالایی را برای شما به ارمغان بیاورد. به تبع در این مسیر برخی از کسب و کارا به دنبال راهکارهایی هستند که بتوانند در زمانی کوتاه به نتیجه دلخواه خود دست یابند. این تکنیکها در حیطه سئو کلاه سیاه مطرح میشوند. در سئو کلاه سیاه از روشهایی که با دستورات و قوانین موتورهای جستجو در تضاد است استفاده میکنند که میتواند یک نتیجه سریع را به شما داده ولی اثرات مخربی را نیز به همراه داشته باشد. تکنیک کلوکینگ یکی از این موارد است که در این مسیر مورداستفاده قرار میگیرد.
در این محتوا به توضیح درباره این موضوع میپردازیم. پس همراه ما باشید.
کلوکینگ در سئو
Cloaking از جمله تکنیکهای سئو کلاه سیاه به حساب میآید که به وسیله آن میتوان به یک بهبود رتبه سریع وب سایت در نتایج موتورهای جستجو دست یافت. این تکنیک باعث میشود تا وب سایت به موتورهای جستجو نسخهای متفاوت از محتوای واقعی که به مخاطب نشان داده میشود نشان دهد. استفاده از این روش باعث میشود تا موتورهای جستجو یک رتبه بهتری را به وب سایتهای شما بدهند.
البته این تکنیک موقتی است. اگر موتورهای جستجو متوجه این اقدام شما شده باشند میتواند اثرات بسیار نامطلوبی را بر وب سایت شما بگذارد.
سرویس میزبانی وب ارائه شده توسط پویان آی تی منابع کاملاً اختصاصی دارد و شما میتوانید بسته به میزان بودجه و نوع کاربری هاست خود را انتخاب کنید.
Cloaking چگونه انجام میشود؟
کلوکینگ به شکلهای مختلفی انجام میشود. در اینجا به توضیح برخی از این موارد میپردازیم.
- بهره گیری از آی پی: در این روش با شناسایی آی پی آدرس کاربران و موتورهای جستجو میتوان کاربران را به صفحات مختلفی هدایت کرد. این کار باعث میشود تا محتوای نمایش داده شده به کاربران و موتورهای جستجو مختلف باشند.
- ایمیلها: استفاده از Cloaking برای ایمیلها منجر به مخفی بودن نام و آدرس فرستندهها میشود تا گیرنده متوجه نشود ایمیل از کجا ارسال شده است.
- بهره گیری از تصاویر: اگر وب سایت شما بیشترین محتوای خود را به صورت تصاویر در اختیار افراد قرار دهد این تصاویر توسط موتورهای جستجو قابل اسکن نبوده موتورهای جستجو محتوای متفاوتی را ایندکس میکنند.
- محتوای کمتر نسبت به برچسبهای HTML: داشتن محتوای کمتر نسبت به برچسبهای HTML که باعث میشود تا محتوای واقعی پنهان و محتوای کلوکینگ شده را به جای آن نمایش میدهند.
- و…
چطور میشود کلوکینگ را تشخیص داد؟
پنهان کردن Cloaking کاری آسان نیست. افرادی که از این تکنیک استفاده میکنند پیوسته به دنبال راهکاری برای جلوگیری از شناسایی و ردیابی هستند.
- محتواها را بررسی کنید. چک کنید محتوای نمایش داده شده به کاربران تا چه حد با محتوای نشان داده شده به موتورهای جستجو متفاوت است. اگر این دو مقوله خیلی باهم متفاوت بودند احتمال وجود کلوکینگ وجود دارد.
- هدرهای HTTP را چک کنید. این هدرها حاوی اطلاعات مفیدی هستند و اگر تغییراتی در این هدرها در موتورهای جستجو وجود داشته باشد این احتمال وجود خواهد داشت.
- بررسی و آنالیز از طریق ابزار و مرورگرهای مختلف.
- چک کردن سایت مپ و ساختار لینکها که نشان دهند تغییرات ناگهانی در ساختار وب است.
- بررسی و تحلیل ترافیک دادهها از طریق ابزار مختلف، بررسی الگوهای غیرعادی مثل افزایش غیرمنطقی ترافیک و این دست از موارد.
در نهایت، تشخیص کلوکینگ نیازمند ترکیبی از روشهای فنی، تجربی و تحلیل دادهها است. همچنین، ممکن است برای تشخیص دقیقتر نیاز به مشارکت تیمهای تخصصی سئو و تحلیل داده باشد.
آیا استفاده از Cloaking را همچنان پیشنهاد میدهید؟
از آنجا که در راستای بهینه سازی موتورهای جستجو رعایت قواعد، قوانین و چارچوبها امری مهم محسوب میشود بهره گیری از تکنیک کلوکینگ خیلی توصیه نخواهد شد. این تکنیک از جمله تکنیکهای سئو کلاه سیاه است که میتواند مسائل و مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. در این تکنیک محتوای متفاوتی نسبت به آنچه که به کاربران نشان داده میشود به موتورهای جستجو نشان داده میشود. این کار معمولاً با استفاده از تغییرات در کد منبع یا IP آدرسها انجام میشود. این عملیات باعث تخریب اعتماد موتورهای جستجو به سایت میشود و ممکن است به مسائل حقوقی نیز منجر شود.
پس بهتر است برای بهبود رتبهبندی و تجربه کاربری بهتر از راهکارهای سفید یا مجاز استفاده کنید. شما میتوانید با بهرهگیری از محتوای با کیفیت، ساختار مناسب سایت، بهینهسازی صفحات و استفاده از روشهای سفید همچون ساخت لینکهای ارزشمند و ارتقای سرعت بارگیری صفحات، بهبود رتبهبندی و تجربه کاربری را بهبود بخشید.
در نهایت، همیشه بهتر است از راهکارهای سفید و مجاز استفاده کرده و از تکنیکهای مخفیکاری مانند Cloaking خودداری کنید تا از مسائل قانونی و جریمههای ممکنه جلوگیری شود.
و در آخر
در این محتوا به توضیح درباره Cloaking پرداختیم و گفتیم امروزه کسب و کارها برای رسیدن به نتیجه دلخواه در کمتری زمان از این تکنیکها استفاده میکنند. کلوکینگ میتواند محتوایی متفاوت با آنچه به کاربر نشان میدهد به موتورهای جستجو نشان دهد و این امکان را فراهم میکند تا رتبه وبسایت در نتایج جستجوی این موتورها را بالا ببرد.
این روش یک تکنیک مخفیکاری است و میتواند باعث جریمه وبسایت توسط موتورهای جستجو شود، از جمله کاهش رتبه یا حتی حذف آن از نتایج جستجو شود. به طور کلی، استفاده از کلوکینگ به عنوان یک تکنیک سیاهکاری در SEO توسط موتورهای جستجو است و توصیه نمیشود. به جای آن، استفاده از روشهای سئو کلاه سفید و اصولی در بهینهسازی محتوا و ساختار وبسایت، معمولاً به نتایج بهتر و مستدامتری در دسترسی به رتبهبندی مطلوب در موتورهای جستجو منجر میشود.
سؤالات متداول
آیا استفاده از کلوکینگ برای بهبود سئو منطقی است؟
باوجودآنکه تکنیکهای سئو کلاه سیاه میتوانند در زمانی کوتاه نتایج دلخواهی را برای شما به همراه بیاورند و رتبه شما را در موتورهای جستجو بهبود بخشند؛ ولی خطرات استفاده از این تکنیک بسیار بیشتر از مزایا و سودی که میتواند برای شما داشته باشد میباشد.
آیا میتوان تفاوتهای میان نسخههای دسکتاپ و موبایل را نیز نشانهای از کلولینگ بدانیم؟
خیر، این مجموعه تفاوتها به علت ریسپانسیو بودن سایت شکل میگیرد و نشانهای از وجود کلولینگ نخواهد بود.
به این مقاله امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی ها : 0
هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!
اولین دیدگاه را اضافه کنید.