ahrefs

Ahrefs چیست؟ + استفاده از Ahrefs برای وب سایت خود

فهرست مطالب

ahrefs از آن دست ابزاری است که از آن برای افزایش ترافیک وب سایت‌ها استفاده می‌شود. در راستای انجام این کار ahrefs با خزیدن در وب سایت به ذخیره داده‌های شما می‌پردازد تا بتواند به تجزیه و تحلیل وب سایت شما پرداخته و در راستای بهبود رتبه شما در موتورهای جستجو و جذب ترافیک بالا کمک کند. در این محتوا ما به توضیح درباره ahrefs می‌پردازیم پس همراه ما باشید.

مزایای استفاده از Ahrefs 

دراین بخش به توضیح درباره برخی از مزایای استفاده از ahrefs می‌پردازیم.

  • شناسایی مسائل فنی

در راستای بهبود سئو سایت شناسایی و بررسی این مسائل امری مهم به حساب می‌آید. چرا که این دست از مشکلات قادر هستند تا عملکرد وب سایت شما را مختل کرده و باعث کاهش ترافیک شما شوند؛ بنابراین شما بایستی این موارد را شناسایی و برطرف کنید که این کار با استفاده از ahrefs امکان پذیر خواهد بود.

  • بهبود تجربه کاربری

ahrefs آن بخش از وب سایت شما را که می‌توان تجربه کاربری را در آن بهبود بخشید شناسایی می‌کند و باعث می‌شود تا کاربران یک تجربه کاربری خوبی را داشته باشند.

  • شناسایی و رفع مشکلات سئو

در راستای بهینه سازی عملکرد سایت خود باید مشکلات سئو را شناسایی و آن‌ها را بر طرف سازید. از جمله مشکلاتی که در این مسیر ممکن است برای ما رخ دهد می‌توان به از دست رفتن تگ‌های متا، محتوای تکراری یا لینک‌های شکسته را که می‌تواند مانع از دید سایت شما شود اشاره کرد.

  • شناسایی لینک‌های شکسته داخلی و خارجی

این قبیل لینک‌ها می‌توانند بر عملکرد سئو شما اثر بگذارند. شما با استفاده از Ahrefs می‌توانید این پیوندها که منجر به خطاها می‌شود را شناسایی و در جهت برطرف‌کردن این مشکلات قدم بردارید.

5 ابزار Ahrefs برای بهبود سئو سایت

استفاده از ahrefs باعث می‌شود تا عملکرد وب سایت خود را بهبود بخشید و آن را بهینه سازی کنید. در اینجا به توضیح درباره چند ابزار Ahrefs برای بهبود سئو سایت می‌پردازیم.

  • Site Explorer

از این ابزار در راستای نظارت بر عملکرد وب سایتتان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به شما کمک می‌کند تا بتوانید مشکلات مربوط به URLها را کشف کنید.

  • Keywords Explorer

شما با استفاده از Keywords Explorer می‌توانید کلمات کلیدی مناسب را برای محتوای خود پیدا کنید و بر روی آن دست از کلمات سودآور متمرکز شوید تا انتخابی مناسب برای تولید محتوای خود داشته باشید.

  • Site Audit

شناسایی مشکلات فنی وب سایت خود که می‌تواند شامل مشکلات زیادی مثل خطاهای HTTP، تکرار محتوا، مشکلات سرعت بارگذاری باشد که با رفع این مشکلات قادر خواهید بود تجربه کاربری خود را بهبود بخشید و به رتبه بهتری دست یابید.

  • Content Explorer

با استفاده از ahrefs شما می‌توانید محتواهای محبوب را در حیطه کاری خود پیدا کنید و ببینید چه سبک نوشتاری و چه موضوعاتی در حال حاضر مورد توجه افراد است.

  • Backlink Checker

ارائه اطلاعات جامع درباره لینک‌های ورودی به سایت شما و شناسایی لینک‌های با کیفیت و مرتبط در راستای داشتن تأثیر به سزایی در سئو وب سایت خود.

اگر به دنبال بهبود تجربه کاربری و داشتن سایتی با سرعت بالا هستید که بتوانید ترافیک بیشتری را جذب کنید پیشنهاد ما به شما سرور مجازی پویان آی تی است. پویان آی تی با ارائه سرور مجازی از سراسر جهان و با قیمتی مناسب برای تمامی کسب و کارها در هر اندازه در کنار شماست تا بتوانید ترافیک بیشتری را جذب کرده و یک سر و گردن بالاتر از رقبای خود باشید.

ویژگی‌های Ahrefs برای تحلیل رقبا و بهبود سئوی سایت

ahrefs در تحلیل رقبا

داشتن یک سئو مناسب می‌تواند ترافیک زیادی را به سمت شما هدایت نماید و باعث اعتبار بیشتر برند شما شود. ahrefs دارای ویژگی‌های زیای در این زمینه می‌باشد؛ مثلاً با استفاده از آن می‌توانید به استراتژی کلمات کلیدی دست یابید و رقبای خود را تحلیل کنید. همچنین شما می‌توانید به بهینه سازی محتوای سایت خود بپردازید تا بتوانید جایگاه خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشید و یک سر و گردن از رقبای خود بالاتر باشید. موارد دیگری مثل درک بک لینک‌های رقبا در راستای ایجاد لینک‌هایی با کیفیت بالا و بهبود عملکرد و اعتبار دامنه شما از دیگر ویژگی‌های ahrefs برای تحلیل رقیبان و بهبود سئو سایت شما می‌باشد.

آموزش استفاده از ابزار ahrefs برای سئو وب‌سایت

استفاده از ahrefs به شما در بهبود سئو وب سایتتان کمک می‌کند در اینجا به توضیح یک راهنمای جامع از این ابزار می‌پردازیم.

  1. در مرحله نخست باستی وارد پنل Site Explorer شده و نام دامنه سایت خود را وارد نمایید. سپس بررسی کنید چه تعداد از صفحات و لینک‌هایتان توسط موتورهای جستجو شناخته شده‌اند و لینک‌های ورودی از کجا به سایتتان می‌آیند.
  2. به جستجوی کلمات کلیدی که با حیطه کاری شما مرتبط هستند بپردازید و میزان ترافیک و جستجوی آن را بررسی کنید.
  3. در راستای شناسایی مشکل فنی سایت خود از Site Audit استفاده کنید و تغییرات لازم را اعمال نمایید.
  4. بررسی موضوعات مرتبط با حوزه کاری خود که مواردی موفق با سرچ بالا باشند و ایجاد محتوای یونیک و خلاق نسبت به دیگر موارد.
  5. بررسی لینک‌های ورودی به سایت و اطمینان از کیفیت و مرتبط بودن آن با حوزه کاری شما.
  6. بهره گرفتن از Rank Tracker در راستای نظارت بر رتبه کلمات کلیدی در موتورهای جستجو انجام تغییراتی برای بهبود دادن آن.
  7. تحلیل رقابتی و استفاده از اطلاعات مختلف در راستای بهبود استراتژی.

علاوه بر آن شما می‌توانید از ویدئوهای آموزشی در این راستا استفاده کنید تا بتوانید بهترین استفاده را از این ابزار داشته باشید.

تجزیه و تحلیل استراتژی های رقبا با استفاده از Ahrefs

یکی از اصلی‌ترین توانمندی‌هایی که Ahrefs دارد این است که شما می‌توانید از آن برای تجزیه و تحلیل استراتژی‌ها و تلاش برای بهبود سئو وب سایت استفاده کنید. در این جا به توضیح درباره نحوه تجزیه و تحلیل رقبا توسط Ahrefs می‌پردازیم.

  • بررسی بک لینک‌ها

با ارائه یک تجزیه و تحلیل جامع به شما کمک می‌کند تا بتوانید منابع بک لینک آن‌ها را شناسایی نمایید و وب سایت‌هایی با کیفیت بالا را شناسایی کنید تا بتوانید از آن‌ها استفاده نمایید. با بررسی این موارد و خیلی چیزهای دیگر مثل پیوندهای مخرب شما می‌توانید استراتژی‌های قوی را در راستای پیشی گرفتن از رقبای خود ایجاد نمایید.

  • بررسی کلمات کلیدی

Ahrefs به شما کمک می‌کند تا کلمات کلیدی خود و رقبا را مورد بررسی قرار دهید و به وسیله آن میزان جستجو آن کلمه، دشواری آن و ترافیکی که دارد را بررسی کنید. به این وسیله شما قادر خواهید بود تا محتوای خود را بهینه ساخته و در نتایج موتورهای جستجو بهتر عمل کنید.

  • بررسی نواقص و ایرادات محتوا

Ahrefs این فرصت را برای شما فراهم می‌آورد تا بتوانید محتوای خود و رقبا را بررسی کنید تا بتوانید محتوایی مناسب ایجاد کنید که این نواقص را نداشته باشد و ترافیکی ارگانیک و مناسب به دست اورید.

اصطلاحات رایج در Ahrefs

وقتی که شما تصمیم می‌گیرید که از یک نرم افزار استفاده کنید باید با اصطلاحات آن آشنا باشید. در اینجا به توضیح درباره برخی از متداول‌ترین اصطلاحات در این زمینه می‌پردازیم.

  1. Rating URL: در این بخش کیفیت بک لینک‌هایی که به وب سایت داده شده را می‌بینید.
  2. Anchord: بخشی است که شما با توجه به آن می‌توانید انکر تکست‌ها را مورد بررسی قرار دهید.
  3. Ahref rank: مشاهده اطلاعات بسیار مهم.
  4. CTLD: تفکیک لینک‌ها بر اساس نوع دامنه‌ها.
  5. Keyword difficulty:بررسی میزان سختی یک کلمه کلیدی.
  6. و…

و در آخر

در این محتوا به توضیح درباره Ahrefs و گفتیم این ابزار با ارائه طیف گسترده‌ای از امکانات و ابزار در کنار شماست تا بتوانید به جایگاه‌های بهتری در موتورهای جستجو دست یابید.

سؤالات متداول

  • میزان دقت داده‌های Ahrefs چقدر است؟

یکی از دلایل معروف و محبوب بودن Ahrefs ارائه داده‌های دقیق آن می‌باشد. البته فراموش نکنید هیچ ابزاری دقت %100 را ندارد.

  • آیا Ahrefs  تنها برای مشاغل بزرگ کاربرد دارد؟

خیر برای همه وب سایت‌ها در ابعاد مختلف کاربرد دارد و به شما در راستای بهبود سئو بدون در نظر گرفتن مقیاس آن کمک می‌کند.

به این مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رأی ها : 2

هنوز هیچ رأیی داده نشده. اولین نفر باشید!

اشتراک گذاری اشتراک گذاری در تلگرام اشتراک گذاری در لینکدین اشتراک گذاری در ایکس کپی کردن لینک پست

و در ادامه بخوانید

اولین دیدگاه را اضافه کنید.

برچسب ها

بهینه سازی سئو